VIRALNI HIT

Pogledajte najbolju reklamu o roditeljstvu!

28.01.2015 u 20:09

Bionic
Reading

Reklama koja predstavlja 'zaraćene strane' brojnih roditeljskih ideologija postala je ubrzo nakon objavljivanja viralni hit. Pogledajte o čemu je riječ

Roditeljstvo danas dolazi uz paket osuda, a koliko god se trudili i nastojali uspostaviti dijalog, uvijek će postojati 'strane', različite ideologije i osude okoline.

I dok se neki jednostavno predaju sladostrašću govora mržnje usmjerenom prema neistomišljenicima ili pravedničkom bijesu sitnih duša, drugi će nastojati otvoriti prostor empatiji, razumijevanju i uvažavanju drugih.

Similac je objavio reklamu koja pokazuje što se događa prilikom sukoba mišljenja, a priča je prikazana na duhovit i dirljiv način.

Njihov kratki manifest prenosimo sa službene stranice

'Vjerujemo da je došlo doba u kojem treba prigrliti majke koje odlučuju prigrliti majčinstvo. Vrijeme je za odbacivanje osuda, predrasuda i 'suptilnih' sugestija. Ne postoje dvije iste osobe, ali svi smo u tome zajedno. Postoji samo jedno pravilo: uvažavajte druge kao što uvažavate i svoju djecu. Ovdje smo da vam damo podršku, samopouzdanje, i to bez osuđivanja. Tako bi uvijek trebalo i biti.'