NA PRIVATNOM OTOKU

Zavirite u vilu najbogatijeg sportaša na svijetu

09.01.2015 u 13:09

  • +5

Vila Tigera Woodsa

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Najbogatiji sportaš na svijetu, golfer Tiger Woods stavio je na prodaju svoju kuću u Švedskoj, a ona se nalazi na otoku, također u njegovom vlasništvu

Slavni golfer odlučio se riješiti imanja u Švedskoj jer ondje, otkako se rastao od supruge, Šveđanke Elin Nordegren, više ne dolazi. Woods je s lijepom Šveđankom bio u braku šest godina i imaju dvoje djece, no nakon što je saznala za njegove brojne skandalozne afere, koje su mjesecima kasnije punile stranice tabloida, brak se raspao.

Na švedskom imanju koje obuhvaća čak tri otoka u Woodsovom vlasništvu smještena je i ova prekrasna kuća za odmor, a ima i svoje igralište za golf sa šest rupa, nedirnutu šumu i vlastitu pistu za manje zrakoplove. Također se može pohvaliti privatnim pristaništem za trajekte, pašnjacima i stajom za konje. Osim toga, na otoku se nalazi povijesna vikinška utvrda iz 11. stoljeća.

No kupac će se morati pozabaviti uređenjem glavne kuće jer se prodaje nenamještena, a nalazi se na najvećem od tri otoka u Woodsovom vlasništvu.

Imanje se nalazi na odličnoj poziciji te je svega sat vožnje automobilom ili brodom udaljeno od Stockholma.

Jedina nepoznanica je cijena ovog ekskluzivnog imanja jer je mogu saznati samo ozbiljni kupci koji se jave agenciji za nekretnine koja zastupa Woodsa.