EKSKLUZIVNO NA TPORTAL.HR SHOPU

Naručite božićne poklone do 300kn uz besplatnu dostavu!

19.12.2014 u 14:10

Bionic
Reading

Ovih blagdana bez gužve i žurbe kupujte iz toplog doma uz brojne pogodnosti, uz dodatnih 10% popusta i besplatnu dostavu, samo za čitatelje tportala!

Imate li svakog Božića problem s kupovinom poklona? Imamo rješenje za vas – preskočite sve gužve u gradu, naguravanja po shopping centrima te iz udobnosti svog doma odaberite idealne poklone do 300 kn za svoje najmilije.

Za vas smo pripremili savršene kombinacije za svakog člana obitelji, poklon pakete kojima će se veseliti svi, ali i brojne pogodnosti. Iskoristite ovu priliku i već danas naručite savršene božićne poklone uz dodatnih 10% popusta, ali i besplatnu dostavu.

Ove godine izbjegnite velike gužve i ludnice u shopping centrima pa svoje poklone odaberite na Tportalu! Neka se ispod vašeg bora pronađu najidealniji pokloni za vaše ukućane.

Kupovina i načini plaćanja
Na Tportal shopu možete plaćati svim karticama, a na rate American Express, Diners i karticama Zagrebačke banke do 12 rata, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Rok isporuke je 1-3 radna dana, a dostava za sve artikle iz ove posebne ponude je besplatna. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.