VRIJEME DARIVANJA

Pokloni koje bismo svi željeli pronaći ispod bora

19.12.2014 u 11:00

  • +35

Pokloni

Izvor: tportal.hr / Autor: Promo

Bionic
Reading

U ovo blagdansko vrijeme svake godine muku mučimo pitajući se što pokloniti najbližima za Božić? Bez obzira kolikim budžetom raspolagali, odluka je rijetko kada lagana, osim ako, naravno, ne raspolažete podebljim bankovnim računom

U slučaju da ima i takvih, kojima novac ne predstavlja nikakav problem, onda su fantasy pokloni luksuzne web-trgovine net-a-porter idealno rješenje. Uostalom, koja bi se žena bunila da ispod bora pronađe poklon-karticu koja joj omogućuje neograničenu kupovinu na stranici net-a-porter punih godinu dana. Ako je to previše, postoji i nešto jeftinije rješenje, a riječ je o mjesečnoj pretplati na torbe koja će darivatelja stajati 'paprenih' 180.000 kuna.

Jeste li ikad razmišljali o tome kako bi bilo divno svakoga tjedna dobiti nove i još k tome dizajnerske cipele? Na net-a-porteru sretna dobitnica ovog poklona svakoga tjedna može naručiti nove i tako se 52 puta godišnje razveseliti ludo dobrim cipelama. No darovatelja će taj 'sport' koštati 260.000 kuna pa tko voli, nek' izvoli.

Uopće ne sumnjamo u to da će biti sretnica koje će ispod bora pronaći i ovakve poklone, no u realnosti stvari su ipak bitno drugačije, a i obična čokolada može nam navući osmijeh na lice. No ako se ipak spremate potrošiti nešto više novca na svoje najdraže, izdvojili smo nekoliko konkretnih prijedloga u našoj fotogaleriji koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za božićno darivanje.