NAGRADNJAČA

Vodimo vas na predstavu 'Godišnja doba i Djed Mraz'

09.12.2014 u 11:45

Bionic
Reading

Tportal.hr i Mala scena vas vode na predstavu 'Godišnja doba i Djed Mraz'! Za svoje smo čitatelje pripremili 2x2 ulaznice za 14. prosinac u 17 sati i 20. prosinac u 19 sati.

U našim smo se predstavama za najmlađu publiku uvijek bavili fenomenima koji okružuju djecu, upoznavali smo ih s materijalima ili objektima...

U 'Godišnjim dobima' pričamo djeci o ciklusu života koji se odvija u pravilnoj izmjeni godišnjih doba, o njihovim posebnostima i ljepotama. Poigravamo se i četirima elementima koja čine prirodu - zemlja, voda, zrak, vatra i iscrtavamo veliku sliku svijeta u kojem živimo. 'Godišnja doba' je i predstava o ljubavi, o sastancima i rastancima.

'Proljeće' - Priča o proljeću je priča o rađanju. Zemlja je majka životu, biljkama i životinjama, od nje sve počinje, rađa se i u nju se sve vraća. U njoj je sakriven život, ona je naše izvorište i naše odredište.

'Ljeto' - Ljeto je vrijeme užarenog tla kojeg rashlađuje i poji voda što vrvi životom. Priča o ljetu je i priča o susretu na morskoj obali, o igri i početku ljubavi.

'Jesen' - Jesen je vrijeme vjetra koji nosi uvelo lišće, vrijeme oblaka u kojima se smiruje ljetna igra, vrijeme zrelosti, plodova i početak sna.

'Zima' - Priča o zimi je i priča o starosti, o čekanju zadnjeg poziva, o sjećanjima i sabiranju. No, zima je i obećanje novog ciklusa života koji spava ispod snijegom zavijenog svijeta.

I kako predstava počinje, tako će i završiti - rađanjem novog života u cvijetu koji će ponoviti beskonačno kruženje ljubavi.

Nakon svake od izvedaba, Djed Mraz poimence poziva djecu na pozornicu i dijeli im poklone, poklone koje su, prije izvedbe, roditelji donijeli u kazalište s imenom i prezimenom djeteta ispisanima na istima.

Imena dobitnika za izvedbu 14. prosinca objavit ćemo u petak, 12. prosinca, a za izvedbu 20. prosinca u petak, 19. prosinca.

Po dvije ulaznice za predstavi 14. prosinca osvojili su:

Sandra Ćurčić
Anamaria Šegedin

Po dvije ulaznice za predstavu 20. prosinca osvojili su:

Petar Ćurčić
Zorana Sučija Lazić