NAGRADNJAČA

Tisuću razloga da odaberete Dash!

19.11.2014 u 14:46

Bionic
Reading

Kupci ovog inovativnog deterdženta ove jeseni imaju tisuću razloga za isprobavanje njegove napredne formule jer je u tijeku nagradna igra - Tisuću razloga da odaberete Dash.

Vi ste osoba koja je neprestano u pokretu i u potrazi za rješenjima koja život čine jednostavnijim? Inovacije prihvaćate s lakoćom jer vam omogućuju da neprestano budete korak ispred drugih? Bilo da je u tekućem, praškastom ili u obliku kapsula, deterdžent Dash jedna je od takvih inovacija, namijenjena onima koji žele sve i odjednom.

A Dash je ove jeseni pripremio posebne nagrade za svoje korisnike diljem Hrvatske. Stotinu najsretnijih će putem nagradne igre Tisuću razloga da odaberete Dash moći osvojiti tisuću kuna na poklon kartici. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koji od proizvoda Dash - praškasti, tekući ili u kapsulama, a za posebnost i čistoću odjeće pobrinut će se njegova napredna i inovativna formula.

Ngradna igra traje od 1. listopada do 30. studenoga. Pojedinosti nagradne igre dostupne su na internetskoj stranici www.mpg.hr

Deterdženti Dash na tržište dolaze u obliku praškastih, tekućih i proizvoda u kapsulama. Praškasti deterdžent Dash je trenutačno najnaprednija kompaktirana formula na tržištu jer je za jedno pranje potrebno samo 65 grama proizvoda. Tekući deterdžent koristi najnoviju tehniku odstranjivanja mrlja jer dolazi s trljačem na poklopcu koji omogućuje utrljavanje deterdženta i otapanje čak i najdubljih mrlja. Također je kompaktiran, pa je za prosječno pranje je potrebno samo 65 ml proizvoda. Dash u kapsulama je trenutačno najveća inovacija koja objedinjuje 3u1 tehnologiju pranja i najmanju koncentraciju potrebnu za jedno pranje – samo 28,8 ml.

A tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio poklon paket Dash i karticu s iznosom od 1.000,00kn!

Ime dobitnika objavit ćemo u srijedu, 19. studenoga.

Karticu je osvojila Olga Barić, a poklon paket Karla Kos. Čestitamo!

Dobitnice ćemo o detaljima preuzimanja nagrade obavjestiti putem maila.