NAGRADNJAČA

Osvojite Johnson&Johnson poklon paket!

31.10.2014 u 09:29

Bionic
Reading

Zbog svoje ljubavi prema bebama, Johnson&Johnson razumije svu složenost njege koju zahtjeva njihova koža i upravo zato je prije više od sto godina razvio JOHNSON'S® Baby liniju proizvoda za njegu novorođenčadi i mališana.

Rođenjem djeteta život roditelja se u potpunosti mijenja i najmlađem članu obitelji dajete obećanje da ćete se brinuti o njemu pružajući mu najnježnije dodire i da ćete mu pružiti učinkovitu zaštitu, a JOHNSON'S® Baby proizvodi daju obećanje trostruke zaštite dječje kože – sigurnost, blagost i učinkovitost.

To potvrđuju i klinička istraživanja i iskustvo milijuna majki diljem svijeta koji dokazuju da su Johnsonovi proizvodi za njegu beba najbolji saveznik u brizi za higijenu Vašeg djeteta od samog rođenja.

JOHNSON'S ® Baby ulje namijenjeno je bebama od prvog dana njihova života za najnježniju njegu kože, a JOHNSON'S® Baby Top to Toe® 2 u 1 kupka za kosu i tijelo koristi se za njegu od glave do pete jer je toliko blaga za kožu novorođenčeta da je upotrebljavaju u rodilištima diljem svijeta. Osim standardne formule protiv suza, ova kupka ne sadrži sapun, hipoalergena je te alergološki i dermatološki testirana.

JOHNSON'S® Baby šamponi sa svojom formulom bez suza olakšavaju i skraćuju vrijeme pranje kose Vašeg djeteta, a ona postaje mirišljava, zdrava i sjajna. JOHNSON'S® Baby šamponi dostupni su u četiri varijante – zlatnoj, s ekstraktom lavande koji pomaže da se Vaša beba opusti i pripremi za spavanje, s ekstraktom kamilice koji kosu čini mekom i prozračnom te s ekstraktom pšeničnih klica koji jača nježnu i osjetljivu kosu Vaše bebe.

Dječja koža izrazito je osjetljiva, a posebno tijekom prve godine života. Ako se ne njeguje na odgovarajući način, koža može postati podložna bolestima poput pelenskog dermatitisa, atopijskog dermatitisa i drugih kožnih infekcija. Preporučljivo je koristiti i vlažne maramice koje su svojom posebnom formulom prilagođene osjetljivoj koži novorođenčeta poput JOHNSON'S® Baby Extra Sensitive – bez mirisa vlažnih maramica.

Sigurnost, blagost i učinkovitost trostruko je obećanje JOHNSON'S® Baby proizvoda koji pružaju bezbrižnu njegu u prvim mjesecima života Vašeg djeteta.

Tportal.hr vam poklanja dva JOHNSON'S® Baby poklon paketa koji sadrže JOHNSON'S® Baby šampon i JOHNSON'S® Baby Extra Sensitive vlažne maramice!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 31. listopada.

Poklon paket su osvojili:

Lana Tolarić
Tamara Lolić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.