HUMANITARNA SURADNJA

Yamamay i 'Sve za NJU!' za prevenciju raka dojke

15.10.2014 u 15:41

Bionic
Reading

U Yamamay flagship storeu u centru Zagreba predstavljena je zajednička humanitarna suradnja jednog od najpoznatijih svjetskih brandova donjeg rublja i udruge 'Sve za NJU!'

U društvu prijatelja humanitarne kampanje te Daniele Trbović, koji su ponosno nosili pink ribbon, globalno prepoznatljiv znak podrške kampanji protiv raka, istaknuto je kako je ključni cilj zajedničke suradnje buđenje svijesti o važnosti istraživanja i prevencije raka dojke. Suradnju udruge Sve za NJU!, osnovane 2008. godine kao dobrovoljne, humanitarne, nevladine i neprofitne organizacije s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke, i brenda Yamamay pratit će kampanja koja promovira poruku 'Rak ne poznaje godine –Odvoji vrijeme', a dio je globalnih napora ovog talijanskog brenda da osvijesti žene o važnosti redovitog samopregleda te zaštite svoga zdravlja.

Kampanju, čija su zaštitna lica supermodel 90-ih, Yasmin, i engleska manekenka Amber Le Bon, pratit će i posebna Yamamay Basic kolekcija obilježena neutralnim bojama, mikrovlaknima i elegantnom čipkom, namijenjena ženama svih dobi. Kako bi poruka zajedničke humanitarne suradnje doprla do svih dijelova Hrvatske, svi Yamamay storeovi Zagreb, Split, Rijeka, Rovinj, Dubrovnik, Zadar) tijekom listopada će posjetiteljima pružati sve informacije o važnosti prevencije raka dojke.