ULJEPŠAJTE DOM

Meblo garniture uz 20% popusta!

06.10.2014 u 13:29

  • +2

Garniture za sjedenje

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Garniture za dnevni boravak su izrađene od vrhunskih materijala, udobne, fleksibilne, brojni modeli imaju mogućnost razvlačenja u ležaj, trajne su i kvalitetne, u izboru kože ili tkanine u punoj paleti boja, sada na akcijskom popustu 20%

WATCH je vrlo udobna garnitura sa podesivim naslonima za glavu koja se može naručiti sa ili bez izvlačnog ležaja. Sjedište garniture napravljeno je od zig-zag opruga te obloženo pjenom europske kvalitete. Garnitura se može naručiti u širokoj paleti tkanina i eko-koža, kao lijevi ili desni kut.

PERFETTO je garnitura modernih, ravnih linija sa iznimno velikim mogućnostima, pa se tako može naručiti kao manji ili veći dvosjed, trosjed, fotelja ili kut. Garnitura u sebi ima vrlo kvalitetan ležaj pogodan za svakodnevno spavanje, koji se razvlači potezanjem naslona preko sjedećeg dijela do ležaja. Može se naručiti sa tri različita tipa rukonaslona, u stotinjak različitih nijansi tkanine ili kože.

Garnitura BONBON 2 dobitnik je Milanske nagrade za dizajn 2013. Godine. Bonbon2 je garnitura sa gotovo neograničenim brojem opcija, izrazite funkcionalnosti. Na malom prostoru dobivate garnituru za spavanje, popodnevno odmaranje/igru, spremište za posteljinu, različite kombinacije koje odgovaraju Vama i prostoru u kojem se nalazite. U ležaj se pretvara bez sistema na razvlačenje, jednostavnim prerasporedom elemenata, pa su kvaliteta sjedenja i spavanja jednake.

BRETON je garnitura bezvremenskog dizajna, vrhunske kvalitete i udobnosti. Može se naručiti u različitim dimenzijama i kategorijama vrhunske talijanske kože. Dodatnu funkcionalnost daju joj pomični nasloni za glavu i naslonski jastuci, te mogućnost narudžbe izvlačnog sjedećeg dijela. Bretom je garnitura koja će oplemeniti svaki prostor i dati mu dašak elegancije i glamura.

Posjetite nas u Meblo salonima, detaljnije na www.meblo.hr