PAN

Pan izvagao 150 tona prijateljstva na ovogodišnjem Špancirfestu

01.09.2014 u 15:05

Bionic
Reading

Na ovogodišnjem, 16. po redu Špancirfestu, Pan je, kao i prošlih godina, pripremio kreativne i interaktivne zone osvježenja koje su brojnim posjetiteljima festivala dobrih emocija pružile zabavni ugođaj i iskustvo Pan okusa, ali i vrijedne nagrade. Ni ove godine nije izostao Pan bus koji je sve špancirere željne noćne zabave vozio na After party Špancirfesta

Varaždin, 1. rujna 2014. – Pan, kao službeno pivo Špancirfesta već desetu godinu zaredom, i ove je godine svim špancirerima ponudio mnoštvo osvježavajućih iznenađenja. Jedno od najatraktivnijih i posjetiteljima najzanimljivijih bila je Vaga prijateljstva na kojoj je, u deset dana trajanja festivala, izvagano čak 150 tona čistog prijateljstva.

Naime, riječ je o aktivnosti namijenjenoj prijateljima (ili onima koji će to tek postati), koji su, kako bi osvojili nagrade, zajedničkim snagama morali dostići težinu od barem 300 kg. Vaga je bila smještena u samom centru zbivanja, na uglu Gajeve i Bakačeve ulice u Varaždinu i privukla je velik broj posjetitelja.

Svi željni osvježenja svoj su kutak, osim na brojnim Pan punktovima, pronašli i na Stančićevom trgu gdje je bio smješten Ventilator osvježenja, koji je, osim svježine, nudio i najzabavniju foto-uspomenu sa Špancirfesta. Na obližnjoj su se Pan pozornici iz dana u dan izmjenjivali glazbenici poput Cinkuša, Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvora, Lačnog Franza, Pavela te ritmičnih Les Tambours du Bronx koji su rasplesali Staničićev trg.

Pan bus vozi na After Špancir party

Za sve one koji su zabavu nastavljali u kasnim noćnim satima, Pan je u okviru svoje akcije Nemoj piti i voziti osigurao besplatan prijevoz do lokacije na kojoj se održava After Špancirfest. Ruta Pan busa i ove je godine bila Trg slobode - sportska dvorana Arena – Trg slobode, a polasci s Trga slobode bili su svakih pola sata od 23.00 do 6.00 ujutro.

Osim toga, svake je večeri na ulice Varaždina izlazila i ljupka Panova patrola koja je noćnim pticama nudila alko-testiranje te sve one s pozitivnim rezultatom upućivala na Pan bus i siguran prijevoz do After partyja. Na taj je način još jednom i u praksi naglašena važnost odgovornog konzumiranja alkohola.