OD TORBE DO PAPUČA

Gdje sve nabaviti povoljnu opremu za školarce

26.08.2014 u 12:45

  • +16

Sve za školu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Dugo toplo ljeto za školarce, ali i roditelje, bliži se kraju pa već sada vjerojatno razmišljate što sve morate kupiti djetetu prije početka školske godine

U teškim financijskim vremenima svakom je roditelju dovoljno veliko opterećenje to što mora nabaviti knjige i sav pribor, a dodate li tome papuče i ostale sitnice, lako ćete potrošiti i nekoliko tisuća kuna. Spremate li se ovih dana u nabavu potrepština za svog školarca, možete proći malo povoljnije i iskoristiti akcije koje su pripremile trgovine.

Emmezeta se odsada nalazi i u istočnom dijelu grada te se potrudila dati akcijske cijene opreme za početak nove školske godine, ali i namještaja poput stolova, stolica i ostalih artikala za dječju sobu. U našoj fotogaleriji možete vidjeti dio sniženih artikala s cijenama.

Lesnina je također odlučila olakšati muke roditeljima pa do 28. kolovoza određene artikle nudi po posebnoj cijeni. Osim školskih ruksaka i torbi na kotače, pronaći ćete sitne stvari za dječju sobu poput kutija i stolnih lampi ili pak povišenog kreveta za male gusare.

Ukoliko sebi ili svom školarcu planirate kupiti mobitel, da biste se uvijek mogli čuti između svih dnevnih obaveza, spojite ugodno s korisnim. Hrvatski Telekom naime ima vrijednu akciju u kojoj kupnjom određenih mobitela na pretplatu od 12 ili 24 mjeseca u tarifama Plan za zabavu XL/XXL, Plan za obitelj XL(+)/XXL(+) te MAXobitelj ostvarujete poklon bon od 500 kuna za kupnju udžbenika i školskog pribora u internetskoj trgovini ekupi.hr. Poklon bon od 200 kuna ostvarujete odabirom jednog od uređaja u ekupi ponudi tarifa Plan za surfanje M, Plan za surfanje L te Plan za obitelj L. Sve ponude mobilnih uređaja i kako iskoristiti poklon bon doznajte ovdje.

Svaki roditelj zna da početak nove školske godine znači i kupovinu odjeće i obuće, ako ništa drugo - novih papuča. U sklopu akcije Back to School trgovine su pripremile tenisice i papuče po povoljnim cijenama. Zavirite u Planet obuću, Froddo ili Bambi pa odaberite potrebno za vaše školarce. Mass je isto pripremio posebnu akciju u periodu od 25. kolovoza do 9. rujna. Za jedan označeni model tenisica brenda Converse, Nike, Adidas, Fred Perry, Le Coq Sportif i TBS svaki kupac dobiva drugi model besplatno, a pri kupovini sportske obuće koja nije na akciji kupac dobiva kupon u vrijednosti do 150 kuna koji se može iskoristiti od 10. rujna do 31. listopada.

I nemojte zaboraviti da su se svi trgovački centri pobrinuli da vas na njihovim policama dočeka sav sitniji školski pribor i oprema od bilježnica do torbi, preko pernica, do olovaka.

A prije početka školske godine još se stignete malo zabaviti. UHU Renature ljepilo u stiku poziva sve zainteresirane školarce, klince i klinceze te njihove roditelje na kreativnu i edukativnu radionicu u prirodi u nedjelju 31. kolovoza na Bundeku od 10 do 20 sati, a organizira se i nagradna igra