SEOSKA IDILA

Zavirite u raskošni dom Catherine Zeta-Jones

19.08.2014 u 07:00

  • +7

Kuća Catherine Zete-Jones

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što se pomirila sa suprugom Michaleom Dougalsom, slavna glumica Catherine Zeta-Zones odlučila je prodati luksuznu kuću u Bedfordu u blizini New Yorka u kojoj je živjela nakon što se odselila od supruga

Kuća u kolonijalnom stilu u Bedfordu u kojoj je Zeta-Jones živjela nakon što se odlučila rastati od supruga stavljena je na prodaju, a glumica za nju traži 8,1 milijun dolara. Kuću s imanjem glumica je kupila 2010. kako bi mogla uživati u jahanju konja.

Slavni glumački par kuću izgrađenu 30-ih godina prošlog stoljeća iznajmio je na šest mjeseci prije negoli su se odlučili kupiti je. Nakon što je došla u njihovo vlasništvo odlučili su je temeljito obnoviti, pa su izgradili kuću za goste, glavnu spavaću sobu su proširili i dodali joj walk in ormare i garderobu te potpuno renovirali kuhinju.

Kuća ima pet soba i isto toliko velikih kupaonica, teretanu i saunu, a okružena je velikim vrtom u kojem se nalaze staklenik, bazen i spa. U susjedstvu žive glumački par Blake Lively i Ryan Reynolds, Martha Stewart, Chevy Chase, Hillary i Bill Clinton, Richard Gere i Mike Myers.