BEN AFFLECK MEĐU TRAŽENIJIMA

Klinika nudi spermu muškaraca koji nalikuju poznatim osobama

07.09.2009 u 12:27

Bionic
Reading

Želite da vam dijete izgleda kao David Beckham? Voljeli biste da pliva kao Michael Phelps? Nema problema, sve to je moguće u kalifornijskoj kompaniji za plodnost

Danas je sve moguće, pa tako i klinika u kojoj je dostupna sperma muškaraca koji nalikuju nekoj od poznatih svjetskih zvijezda. Tim neobičnim poslom bavi se kalifornijska kompanija koja uskoro planira otvoriti kliniku na Manhattanu.

Kalifornijska kompanija želi roditeljima ponuditi mogućnost da za svoje dijete izaberu izgled i odlike koje krase najveće svjetske zvijezde. Upravo to je kriterij za donatore sperme. Što više nalikuju nekoj svjetskoj zvijezdi, to bolje.

'Volio bih da mogu reći kako svi donatori sperme izgledaju kao Brad Pitt ili Warren Beatty, ali nije tako. Imamo donatore koji nalikuju brojnim poznatim osobama', izjavio je Scott Browne, glasnogovornik kontroverzne kalifornijske kompanije.

Zainteresiranima je ponuđena internetska stranica cryobank.com s velikom bazom podataka koja je laka za pretraživanje. Kako se čini, nema poznate zvijezde koja nije zastupljena u ponudi, pa tako možete pronaći donatora koji izgleda kao David Beckham ili kao već zaboravljena zvijezda serije 'Beverly Hills 90210' Ian Ziering.

Među najtraženijim su trenutno glumci Paul Walker, Ben Affleck i Scott Caan. 'Nije nam namjera poručiti da bi dijete trebalo izgledati kao neka od svjetskih zvijezda. Samo smo željeli da se dobije nekakva slika donatora', pojasnio je Browne.