NAGRADNJAČA

Simpatični Sanuk za vruće ljeto

30.07.2014 u 08:39

Bionic
Reading

Wellbie predstavlja sandale koje su pokorile sve alternativce ovoga svijeta, Sanuk surf obuća se i ovo ljeto sprema osvojiti hrvatske plaže. Zapamtite: to nisu cipele – to su sandale!

Sanuk sandale postale su pravi hit i na opuštenim vjenčanjima na plaži i u prirodi, što svjedoči čitava fotogalerija na njihovoj službenoj FB stranici. Preporučujemo samo onima koji se ne opterećuju klasikom i žele posebni, casual ljetni štimung na vjenčanju.

I još nešto, Sanuk je tako lagan i udoban da ga možete saviti u rolicu. Nije ni čudo da je omiljena obuća svim surferima, avanturistima, putnicima i back-packerima.

Ambasadori Sanuka su mnoga svjetska imena u surfingu: legendarni Dave Rastovich Rasta, a u njima su uočeni i mnogi celebovi: Brad Pitt, Halle Berry, Zac Efron, Anthony Kieds…

Sanuk na tajlandskom jeziku znači zabavan, fun, što mu u potpunosti odgovara jer nećete skidati onaj samozadovoljni osmijeh s lica dok ga nosite. A kad noge dignete u zrak, s potplata će znatiželjne poglede pozdravljati mali smajlići i niti jedna riječ objašnjenja neće biti potrebna.

Wellbie.hr daruje jednog čitatelja s jednim parom Sanuk Donny sandala!

Ime dobitnika objavit ćemo u srijedu, 6. kolovoza.

Nagradu je osvojio Željko Trdić. Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.