SIMPA IDEJE

Kako povoljno urediti dom u morskom điru

15.08.2014 u 16:07

  • +15

Ljetno uređenje doma

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Bez obzira na to jeste li odlučili dodati malo ljetnog štiha svojoj kućici na moru ili stanu u kojem živite, to je moguće učiniti za malo novca i odmah se osjećati bolje usprkos dosadnim kišama

Grmljavine i pljuskovi već su obilježili ovo ljeto, ali to nije razlog da u svoj dom sami ne donesemo malo sunca i stvorimo malu oazu.

Poučeni onom da se uz vlastitu kreativnost i ideje može učiniti puno, a uz minimalne troškove, predlažemo nekoliko sitnica koje će interijeru odmah udahnuti malo morskog ozračja.

Za dodati tek sitnicu, dovoljni su dekorativni predmeti, a još bolje oni potrošni poput mirisnih svijeća. U svim trgovinama poput Lesnine, Home Sweet Homea, Emmezete ili pak Kike pronaći ćete nešto po svom izboru. Predlažemo klasik kojim jednostavno ne možete pogriješiti – svijeća s mirisom lavande. U ove kišne dane itekako će vas raspoložiti, a košta dvadesetak kuna.

Dodajte tome koju sliku manjeg formata, koju možete kupiti ispod sto kuna, i promjena će biti vidljiva. Vaze i razne posude s kamenčićima također su odličan izbor jer ih lako možete ukloniti, a ako vam dosadi ljetni štih, ništa nije lakše nego ih malo izmijeniti.

Sve te sitne stvari možete složiti i u spavaćoj sobi ili hodniku. I kupaonica lako može dobiti ljetno ruho, posebno ako trebate nove dodatke poput otirača, zavjesa za tuš-kadu ili dozera za sapun.

Ako ciljate na neke trajnije promjene, nabavite kakve slatke jastučiće s morskim motivima ili u bojama ljeta. Balkon možete upotpuniti simpatičnim ukrasnim kanticama i staviti suhu lavandu ili posaditi začinsko mirisno bilje.

Sve što mislite kupiti ovih je dana još povoljnije jer sve trgovine sada imaju sniženja. Za šoping odaberite koji kišni dan i dovedite ljeto u svoj dom, a u našoj galeriji pogledajte što se da pronaći.