NAGRADNJAČA

Bogata ljetna ponuda u Termama Olimia

18.07.2014 u 09:31

Bionic
Reading

Ovo ljeto u Termama Olimia bit će vruće i dugo jer odrasle i djecu očekuje bogat i maštovit sadržaj. Uz poznate blagodati jednih od vodećih termi u Sloveniji, Terme Olimie svojim su gostima pripremile bogat animacijski program - aktivan sportski odmor, opuštanje u wellness centru Termalije, Spa centru i Centaru zdravlja Olimia te kvalitetnu zabavu za djecu.

Izlet vlakom u Rogašku Slatinu, u najveći lokalni muzej na otvorenom u Sloveniji koji je 1997. godine bio nominiran za europski muzej godine, šetnja putovima slovenskog Robina Hooda razbojnika Guzaja samo su dio izletničke ponude. Odbojka i košarka, nordijsko hodanje, mala škola tenisa i biciklističke ture rekreacija je namijenjena cijeloj obitelji.

U Wellness centru Termalija posjetitelji se mogu nauživati sunca, vode i zraka. Kompleks čini više mozaika u kojima svatko može naći nešto za sebe. Bilo to na brzoj rijeci, gejzirima, whirlpool bazenima ili u saunama, masažama ili fitnesu. Terme Olimie pozivaju sve da iskušaju nešto novo - energetsko vježbanje, tibetansko vježbanje, pozdrav suncu, hodanje po rosi...

Indijanci, gusari, vilenjaci, beduini... - u maštovito osmišljenim tematskim radionica sa stručnim pedagozima djeca izrađuju razne predmete koji se potom koriste u večernjim predstavama. Kroz eksperimente najmlađi uče o različitim područjima - vodi, glazbi, zvuku... Ples, pjesma i dječji smijeh sastavni je dio večernjih predstava i tek djelić bogatog ljetnog programa Termi Olimia.

Više informacija na www.terme-olimia.com

Tportal.hr vam poklanja dvije ulaznice za cijelodnevno kupanje!

Ime dobitnika objavit ćemo u petak, 25. srpnja.

Ulaznice je osvojila Irena Novak

Ulaznice šaljemo poštom na kućnu adresu.