NAGRADNJAČA

Coppertone vas nagrađuje

17.07.2014 u 09:23

Bionic
Reading

Pionir u kremama za sunčanje, Coppertone donosi inovacije i kvalitetu diljem svijeta već preko 60 godina. Sve je započelo 1944., kad je pilot i budući farmaceut Benjamin Green, i sam izložen utjecaju sunca u avionskom kokpitu, u svojoj kuhinji stvorio prvu kremu koja štiti od sunca. Formulu je uskoro otkupila farmaceutska kompanija i od tad Coppertonovi znanstvenici kontinuirano istražuju, razvijaju i koriste nove standarde u zaštiti od sunca kako bismo mogli uživati u suncu i ujedno se zaštititi od njegovih štetnih posljedica.

Coppertone se proslavio 1953. svojom reklamom plavokose djevojčice s kikicama kojoj koker španijel povlači kupaće gaćice. 1965. Jodie Foster je kao trogodišnjakinja imala svoj glumački debi u reklami za Coppertone.

Među najvažnijim Coppertoneovim inovacija su i prva krema za samotamnjenje, uvođenje numeriranog zaštitnog faktora, prva krema za sunčanje koja štiti od UVB i UVA zraka, prva 6-satna vodootporna krema za sunčanje za djecu, prva PABA–free krema i još puno njih. Upravo zbog toga roditelji s malom djecom, odrasli, zaljubljenici u sport i plivači znaju da je Coppertone stručnjak za zaštitu od sunca.

Coppertone danas nudi zaštitu u nekoliko linija:

Bijela SunScreen Coppertone linija učinkovito nudi zaštitu širokog spektra osjetljivoj koži tijela i lica od štetnih UVA i UVB zraka i foto-starenja dok vlaži kožu, hipoalergena je, bez alkohola i dermatološki testirana. Nije masna, ne začepljuje pore, brzo se upija i ne lijepi se te nudi ugodan, lagan osjećaj. Od ove godine, osim varijante bez mirisa, u ponudi su i kreme s osvježavajućim mirisom nara.
Dopo Sole formula nudi olakšanje, utjehu i duboko hidrataciju kože izloženoj suncu, očarava svojim osvježavajućim ljetnim mirisom i dugotrajno zadržava preplanulu put.

Coppertone Tropical Blend omogućava prekrasnu preplanulu put, a ekskluzivni i pažljivo odabrani sastojci, koji daju koži duboku, intenzivnu i prirodnu boju od prvih nanošenja, vlaže kožu i pomažu spriječiti ljuštenje i perutanje kože, ostavljajući je satenski mekom i blistavom. Popularnom mirisu kokosa pridodan je od ove sezone i prekrasan miris manga.

SunScreen baby&kids proizvodi za najmlađe posebno su razvijeni za jaku zaštitu nježne kože beba i djece od štetnih UVA i UVB zraka, čija koža treba povećanu zaštitu. Proizvodi su vrlo vodootporni, hipoalergeni, bez alkohola i testirani od strane dermatologa, odnosno pedijatra i čine dječju kožu nježnom i njegovanom istodobno omogućivši višesatnu zabavu u vodi.

Tportal.hr i Coppertone svojim čitateljima poklanjaju četiri poklon paketa!

Imena dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 24. srpnja.

Nagradu su osvojili:

Jadranka Šimić
Iris Belužić
Sanjin Jerković
Slavica Ivanković

Dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti tportala, Harambašićeva 39a, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.