NAGRADNJAČA

Pearl Drops - bijeli zubi uz preplanulu put

04.07.2014 u 11:26

Bionic
Reading

Ljeto je pred vratima, a uz preplanuli ten ništa ne ide tako dobro kao bijeli zubi. Savršeni osmijeh nas pomlađuje, osvježava i čini ljepšima. Da bi naš osmijeh privukao maksimalnu pažnju trebamo se pobrinuti da naši zubi zadrže svoju bjelinu. U tome će nam pomoći paste za poliranje zubi Pearl Drops.

Pearl Drops Hollywood Smile pasta za poliranje zubi je specijalna 4D formula za izbjeljivanje zubi na bazi bisernog praha i čiste vode koja uklanja mrlje i plak te stvara zaštitni sloj koji štiti od nastanka novih mrlja. Pomoću aktivnog kisika Pearl Drops Hollywood smile pasta za poliranje zubi održava bjelinu zubi te štiti od karijesa. Klinički dokazana formula je nježna i sigurna te uz svakodnevno korištenje zubima vraća prirodan sjaj i bjelinu.

U rezultate Pearl Drops efekta mogu se uvjeriti i domaći kupci kojima su paste dostupne u svim dm trgovinama po cijeni 27,90 kn.

Upute za upotrebu: četkajte zube Pearl & Drops pastom tri puta dnevno u prvih tjedan dana. Nakon toga nastavite koristiti pastu dva puta dnevno kako bi spriječili nastanak novih mrlja. Ne smije se gutati. Nije pogodno za djecu mlađu od sedam godina.

Tportal.hr svomim čitateljima poklanja tri Hollywood Smile paste za zube!

Nagradu su osvojile:

Jelena Ratković
Ivana Koludrović
Irena Matković

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.