NAGRADNJAČA

Provedite Praznik rada na bazenima Terma Olimia

30.04.2014 u 10:05

Bionic
Reading

Terme Olimia su idealan kraj za kratke ili duže odmore obitelji s djecom. Osim što u Termama uživaju i one najmanje bebe, od sada Terme Olimia nude i programe uz pomoć kojih će i roditelji osjetiti čari odmora.

Avanture na vodi za svakoga – od 1. svibnja 2014. otvorena i vrata trećeg kompleksa TERMALNI PARK AQUALUNA

Kao i svake godine do sada, tako i ove, pred Praznik rada u Termama Olimia svoja vrata otvara ljetni vodeni park Aqualuna. Bazen s valovima, vodeni spustovi, divlji zavoji te Aqua Jungle za najmanje na kojem djeca mogu doživjeti pravu vodenu avanturu – popeti se na vodenu zmiju, krokodila ili kornjaču, dovoljan su razlog za najuzbudljiviji provod blagdana. Za vrijeme Praznika rada dodatno će biti na raspolaganju i živopisan animacijski program koji će uključivati izradu ukrasa te glazbeno - plesna natjecanja.

Posebna pogodnost odnosi se i na posebnu ponudu – djeca mlađa od 12 godina prilikom trodnevnog boravka u Termama Olimia, a u razdoblju do 4. svibnja 2014., dobivaju GRATIS boravak.

Uz navedeni Aqualuna, posjetiteljima su na raspolaganju još dva termalna kompleksa ujedinjena u Termama Olimia - bazeni u Wellness centru Termalia s novim toboganima za one najhrabrije te najluksuzniji Wellness Orhidelia. Voda je ljekovita, bogata silicijem i ugodne temperature - od 24 do 36 stupnjeva, što je vrlo bitno za ugodan boravak djece.

Za obitelji s malom djecom od iznimne je važnosti sigurnost okoliša. Automobilski promet u krugu Terma Olimia je odvojen od kompleksa toplica i smještajnih dijelova, zato u svakom kutku Terma Olimia posjetitelji mogu doživjeti potpuni mir, a šetnja s djecom je izuzetno sigurna i ugodna. Pritom, bitno je da se djeca mogu i dobro izigrati, a to je moguće u dva dječja igrališta na otvorenom.

I mogućnosti smještaja su mnogobrojne - za svačiji ukus. Posjetitelji mogu birati između apartmana u kućicama apartmanskog naselja Lipa ili Aparthotela Rose, ili unutar dva hotela sa četiri zvjezdice: Wellness hotel Sotelia i hotel Breza. Odabir hrane u oba objekta je raznolik i po principu samoposluge - od slatkog izbora do tradicionalnih delicija, a posebna je pozornost posvećena i zdravoj prehrani.

Novost u Termama Olimia su i selfness aktivnosti, gdje je ujedinjen doživljaj slobodnog vremena, s korisnim aktivnostima za zdravlje te se radi na programima u kojima se pojedinci u potpunosti posvećuju samo sebi, rješavaju svoje unutarnje probleme i time pridonose kvaliteti vlastitog života.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio pet ulaznica za kupanje u Wellness centru Termalija!

Nagradu su osvojile:

Ivana Koludrović
Renata Šmidlehner
Ana Hiršl
Maja Durević
Anita Zavalić

Ulaznice vrijede do 24. prosinca.