HZZO

U samo 4 klika do police dopunskog HZZO-a

22.04.2014 u 12:04

Bionic
Reading

Dopunsko zdravstveno osiguranje Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje od sada možete ugovoriti on-line, u samo četiri klika. Bez suvišnog administriranja i čekanja u redovima

Mogućnost on-line prijave u kombinaciji s bezgotovinskim plaćanjem participacije u svim javnim zdravstvenim ustanovama i ordinacijama diljem Hrvatske čini karticu dopunskog zdravstvenog osiguranja HZZO-a jedinstvenom na tržištu. Svojem liječniku možete ići bez novčanika jer s karticom dopunskog HZZO-a nema nikakvih nadoplata.

No, jednostavnost i ugodnost korištenja nisu jedini aduti dopunskog HZZO-a. Polica dopunskog zdravstvenog osiguranja HZZO-a jedina je polica dopunskog zdravstvenog osiguranja u Hrvatskoj s jednakom cijenom za sve, bez obzira na Vaše zdravlje i dob. To znači da oni među nama, kojima je zdravstvena njega najpotrebnija, naši bolesni, stariji sugrađani, naši roditelji, djedovi i bake u HZZO-u mogu sklopiti policu dopunskog zdravstvenog osiguranja po istoj konkurentnoj cijeni od 70 kuna mjesečno kao i mladi, zdravi građani, bez ograničenja i diskriminacije. Takav pristup njegujemo jedini na tržištu. Nama ljudi nisu brojevi!

U HZZO-u smo uvjereni da je upravo koncept javnog zdravlja temeljen na međugeneracijskoj solidarnosti najbolji i najpovoljniji za sve građane Hrvatske. Svojim dosadašnjim radom dokazali smo da je taj koncept ne samo održiv, već i cjenovno najpovoljniji za sve nas.

Stoga, sklapanjem police dopunskog osiguranja HZZO-a osiguravate sebe, ali i koncept solidarnosti u bolesti, kada nam je osiguranje najpotrebnije.

Policu dopunskog zdravstvenog osiguranja HZZO-a možete ugovoriti on-line u svega nekoliko minuta na poveznici www.webshop-dopunsko.hzzo.hr