BESPLATNE ULAZNICE

Počinje Naj, naj, naj festival

10.04.2014 u 10:40

Bionic
Reading

Četrnaesti međunarodni Naj, naj, naj festival svečano će otvoriti gradonačelnik Zagreba Milan Bandić 11. travnja

U festivalskoj je konkurenciji je predstava od kojih je prva na programu 'Ja i moji osjećaji' domaćina GK Žar ptice.

Zagrebačkoj publici u šest festivalskih dana, od 11. do 16. travnja, svoja najbolja recentna ostvarenja prikazat će devet hrvatskih i pet inozemnih dječjih kazališta: HNK iz Šibenika, GKL Rijeke, GKL iz Splita, DK iz Osijeka, potom Scena Gorica i Teatar Exit, GK Trešnja, Mala scena, DK Dubrava i GK Žar ptica.

U međunarodnoj konkurenciji gostovat će kazališne grupe iz ruske Republike Jakutske, Mađarske, Njemačke, Španjolske i Slovenije.

Sve predstave prati Stručni ocjenjivački sud u sastavu Helena Buljan, glumica, Jasminka Mesarić, kazališna producentica, Ivana Mikuličin, urednica u Jutarnjem listu, Olja Lozica, redateljica i Hrvoje Zalar glumac, najboljima u 10 kategorija na zatvaranju Festivala dodijelit će nagrade Zlatne Žar ptice.

Sve su predstave besplatne. Na taj način svakom djetetu omogućeno je da školske praznike provede u kazalištu uživajući u najboljim domaćim i stranim predstavama.

Za festivalske predstave ne postoji mogućnost rezervacije. Ulaznice se preuzimaju sat vremena prije početka predstave, na blagajnama kazališta gdje se predstave izvode. Program pogledajte ovdje