NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam knjigu 'Greška u našim zvijezdama'

15.04.2014 u 08:59

Bionic
Reading

'Greška u našim zvijezdama' autora Johna Greena u izdanju Fokus komunikacija originalna je knjiga puna osjećaja napisana je s izvanrednim smislom za humor i sarkazam, a zahvaljujući autorovom pripovjedačkom talentu ostavlja na čitaoca izniman dojam.

Augustus ima sedamnaest godina, Hazel šesnaest. Sretnu se i zaljube jedno u drugo. Ona ima rak u posljednjoj fazi, on je zloćudnu bolest pobijedio, ali ostao je bez noge. Savršeno se dopunjuju, povezuje ih osobit pogled na život i bolest od koje boluju... Njihov zajednički put traje svega nekoliko mjeseci i kao svaka velika ljubavna priča završava smrću.

Ipak, ovo nije knjiga o smrti, već o ljubavi. O tome da junaci izbliza ne moraju biti onakvi kakvima smo ih zamišljali, da svijet nije mjesto na kojem se ostvaruju želje i da istinska hrabrost ne mora uvijek spasiti čovječanstvo. O tome da je i nekoliko mjeseci dovoljno vremena za proživjeti malu vječnost i da su neke beskonačnosti veće od drugih.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 10 primjeraka knjige.

Knjigu su osvojili:

Lorena Mulković
Dijana Kovačević
Nataša Mlinarić
Andreja Barta
Matea Grabovica
Ankica Penava Pejčinović
Janja Aničić
Blanka Perić
Zrinka Bartolić
Krešimir Tomić

Dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti tportala, Harambašićeva ulica 39a, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.