NAGRADNJAČA

Tko ide na ljetovanje uz Valamar Top Sport Tjedan za djecu

20.07.2009 u 09:38

Bionic
Reading

Turistička grupacija Valamar u srpnju i kolovozu u suradnji sa sportskim zvijezdama u svojim hotelima u Poreču i Dubrovniku organizira sportske tjedne kampove za djecu pod nazivom Valamar Top Sport Tjedan. Nakon što smo nedavno poklonili ljetovanje u Poreču, tportal.hr i Valamar najbržem čitatelju sada poklanjaju sedmodnevno ljetovanje za četveročlanu obitelj od 16. do 23. kolovoza u hotelu Valamar Club Dubrovnik u Dubrovniku (usluga polupansion - doručak i večera), uz sudjelovanje djeteta (djece) u plivačkom kampu koji će voditi poznati plivač i najbolji hrvatski paraolimpijac Mihovil Španja

Franjo Arapović, Slavko Goluža, Domagoj Duvnjak, Vlado Šola, Mihovil Španja, Berger & Nowotny te Petra i Dario Kliba uvode djecu u tajne košarke, rukometa, odbojke na pijesku, kartinga, plivanja i jedrenja, a uz svakodnevne treninge, za njih je organiziran i bogat dnevni animacijski program. Program je namijenjen djeci u dobi od sedam do 15 godina.

Dok djeca svladavaju osnovne vještine i elemente odabranog sporta, roditelji mogu bezbrižno uživati u čarima ljeta i bogatoj ponudi Valamarovih hotela smještenih u neposrednoj blizini prekrasnih plaža.

Valamar Club Dubrovnik***, jedini obiteljski hotel u Dubrovniku, smješten je u mediteranskom zelenilu poluotoka Babin kuk nedaleko prekrasnih plaža i stare jezgre grada Dubrovnika. Velik izbor zabavnih i sportskih aktivnosti, blizina plaže i veliki vanjski bazen s odvojenim bazenom za djecu te bife doručak, ručak i večera s bogatim izborom mediteranskih specijaliteta čine ovaj hotel idealnim mjestom za odmor cijele obitelji. Sve članove obitelji razveselit će maštovit animacijski program za sve uzraste te posebno osmišljeni programi za najmlađe članove obitelji.

Na sljedećem linku možete saznati više o navedenim sportskim kampovima: http://www.valamar.com/topsporttjedan

Ljetovanje za sebe i svoju obitelj osvojila je Snježana Rosandić iz Slavonskog Broda. Čestitamo!