NAGRADNJAČA

Nova knjiga Mirjane Mikulec - 'Predsoblja, garderobe i spremišta'

18.10.2013 u 09:20

Bionic
Reading

Nakon sedam knjiga koje se bave uređenjem različitih prostorija u domu, u prodaju stiže i osma knjiga Mirjane Mikulec koja zaokružuje cjelinu funkcionalnih interijera - 'Predsoblja, garderobe i spremišta'.

Riječ je o osmoj knjizi u nizu o uređenju interijera koja zaokružuje sve važne prostorije u domu, pa je tako, nakon dnevnih boravka, dječjih i spavaćih soba, kupaona, balkona i terasa, red došao i na dijelove životnog prostora koji se često neopravdano zanemaruju, a mogu postati personalizirani zanimljivi dijelovi doma.

Knjiga je podijeljena u tri tematske cjeline – predsoblja, garderobe i spremišta – te donosi korisne savjete koji se odnose na odabir stila uređenja, kao prvi korak u daljnjoj razradi tematskih kreativnih rješenja, zatim pravilan odabir boja, rasvjete te detalja koji će svakom prostoru dati osoban potpis ukućana. Također, vrlo je važno napomenuti kako knjiga uz kreativne savjete čitateljima pruža i praktične informacije vezane uz budžetiranje troškova. Pa tako uvijek možete svoj prostor osvježiti nekim starim elementom kojeg je moguće samostalno preurediti i dodijeliti mu sasvim novu funkciju.

Jedno od najzanimljivijih poglavlja u novoj knjizi zasigurno su garderobe koje su uvijek premalene za sve stvari koje posjedujemo u kući. Nažalost većina ljudi se često susreće s problemima koji na prvi pogled izgledaju banalno, no zapravo mogu poremetiti funkcionalnost garderobe, stoga kako bi se izbjegla situacija prekratkih pregrada u kojima se duži kaputi i haljine vuku po dnu ormara i na taj način uništavaju ili polica do kojih je ne moguće doprijeti, vrlo je važno imati na umu upravo savjete iz Mirjanine knjige.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio tri primjerka knjige!

Knjigu su osvojile:

Elija Radić
Josipa Pap
Laila Babić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.