U CENTRU GRADA

Je li ovo jedan od najmaštovitijih zagrebačkih hostela?

14.05.2013 u 08:00

  • +14

Hostel Taban

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Hostel i bar Taban, smješten u samom centru Zagreba, svoja vrata otvorio je prije godinu dana, a pažnju i putnika, i Zagrepčana željnih zabave privlači zanimljivo uređenim prostorom i programima zabave

Smješten u jednoj od najpopularnijih zagrebačkih ulica, Tkalčićevoj, hostel i bar Taban svoja vrata za javnost otvorio je prije godinu dana. Lokacija u povijesnoj jezgri i u strogom centru grada, uz ponudu i kvalitetu, čine ovaj hostel posebno zanimljiv kako turistima tako i mještanima.
U sklopu hostela nalazi se 50 kreveta raspoređenih u nekoliko vrsta soba koje variraju od one deluxe, pa sve do obiteljske sobe, en-suitea nalik na one hotelske, sobe za šest osoba pa do jednokrevetne.

Jednostavno, ali opet maštovito uređene sobe privlače pažnju prozračnošću. Iako uređene jednostavnim komadima namještaja, interijer soba upotpunjavaju zanimljivi detalji. Tako zidove krase slike na užetu zakačene štipaljkama te oslikani crni zidovi.


Osim hostelskih soba, Tabana nudi i prostor namijenjen za bar i klub koji nude programe živih svirki domaćih rock bendova, DJ programe i glazbene slušaonice. Slično kao i sobe, bar i klub uređeni su vrlo jednostavno i efektno, a bar uključuje i terasu gdje se gosti u poslijepodnevnim satima mogu opustiti i uživati.