NAGRADNJAČA

'I opet... Miffy' u kazalištu Trešnja

26.02.2013 u 11:19

Bionic
Reading

I ovog vikenda u kazalištu Trešnja možete pogledati predstavu 'I opet... Miffy'! A mi smo za svoje čitatelje pripremili po dvije ulaznice za izvedbe 2. ožujka u 17 sati te 3. ožujka u 11 i 17 sati!

Miffy dolazi iz Nizozemske, a njezino pravo nizozemsko ime je Nijntje što znaci 'mali zec'. Miffyna popularnost toliko je velika da je proglašena turističkim ambasadorom grada New Yorka, a Japan joj je poklonio vrtove tulipana u njezinom liku u čak šest najvećih gradova. Njezin grad Utrecht poklonio joj je muzej, a Zagreb joj poklanja još jedan mjuzikl.

Predstava 'I opet... Miffy' nastavak je dječjeg mjuzikla 'Miffy' koji je nastao prema istoimenim slikovnicama nizozemske ikone dječje književnosti Dicka Bruna. Ovim nastavkom pratimo nove avanture zečice Miffy, njezine obitelji i prijatelja. Tako će se Miffy upoznati s opasnosti vatre, krenut će u školu i tamo upoznati nove prijatelje. A čeka ju i veliko iznenađenje kada joj roditelji otkriju jednu tajnu...

Ovaj mjuzikl donosi puno dobrog raspoloženja i veselih pjesama koje ćete pjevušiti barem jedan cijeli dan! Predstavu je postavio nizozemski redatelj, glumac, pisac i producent Bruun Kuijt.

Dvije ulaznice za predstavu 2. ožujka u 17 sati osvojila je Lara Spajić.

Dvije ulaznice za predstavu 3. ožujka u 11 sati osvojila je Patricia Hunjadi

Dvije ulaznice za predstavu 3. ožujka u 17 sati osvojila je Tihana Mihajlov