TAKO LAKO

Evo kako sami možete napraviti super poklone

12.02.2013 u 09:32

Bionic
Reading

Druga epizoda video serije 'Tako lako' posvećena je Valentinovu. Kreativna prezenterica je Tina Bilušica s Pelješca, koja izrađuje nakit, magnete za hladnjake, police, vješalice, preuređuje namještaj…

Kao mnoge njene vršnjakinje ima fakultet, a nema stalni posao, pa u šali kaže da joj tuljac s diplomom služi jedino kao stalak za narukvice.

Tina će svoje neobične ideje otkriti i u nekoliko budućih epizoda, a u ovoj nam je pokazala kako izraditi čak tri poklona za Valentinovo: originalnu sliku s porukom, neobična velika srca i ljubavne magnete za hladnjake. Kako je Valentinovo dan posvećen ljubavi i intimi, vjerujemo da će većina vas radije darovati djelo vlastitih ruku nego kupljeni poklon. A ako vam se Tinine ideje toliko svide da ih ne želite darovati, sve one mogu biti i simpatični ukrasi za dom.

Kao i u prvoj epizodi u kojoj smo od starih viklera radili cool lampu, sve što trebate za realizaciju skoro svi imate kod kuće, eventualno ćete morati kupiti okvir za sliku ako ne želite upotrijebiti neki stari.

Više Tininih radova možete vidjeti na Facebook profilu. Kao bonus idejama iz videa Tina predlaže brze i jednostavne valentinovske poruke, koje možete izraditi u puno primjeraka i darovati svima koje volite: tjesteninom za juhu u obliku slova ispišite poruke, obojite tjesteninu (najbolje bojom u spreju) i poruku nalijepite na komadić šperploče ili nekog drugog drveta.

Tina vam poklanja svoj valentinovski okvir za lsike i magnete, a što trebate napraviti da biste je imali - pogledajte ovdje