NAGRADNJAČA

Bio&bio vas nagrađuje

05.12.2012 u 15:27

Bionic
Reading

Bio&bio je za čitatelje tportala pripremio tri poklon paketa!

Tijekom prosinca svratite u bio&bio trgovine i uživajte u više od 150 prirodnih i ekoloških proizvoda na akciji kojima možete opremiti zdrav eko blagdanski stol. Odaberite sastojke za vaše cjelovite i ekološke kolače poput eko brašna, orašida i mirisnih organskih začina, te sastojke za slana jela kao što su ukusna bezmesna sarma i francuska salata s majonezom bez jaja, a otkrit ćemo vam i sjajne ideje za poklone kojima ćete slati poruku zdravlja.Osim super ideja za darivanje te bogatog izbora više od 3000 ekoproizvoda, bio&bio tim vas s velikim veseljem poziva da svratite u vama najbližu bio&bio trgovinu i otkrijete tko je bio&bio osoba godine! Sigurni smo da ćete biti ugodno iznenađeni izborom jer osoba godine je apsolutno i jednoglasno zaslužila ovo priznanje po mišljenju cijelog bio&bio tima!

NOVI bio&bio WEB PORTAL - NOVO MJESTO ZDRAVE INSPIRACIJE

Bez obzira želite li siguran i praktičan web shopping ili ste u potrazi za kredibilnim i zanimljivim informacijama i inspirativnim temama o zdravom životu (ili oboje), novi web portal biobio.hr ispunit će vaša očekivanja. Uživajte u osvježenom vizualu i novim funkcionalnostima web shopa i istražite bogatu ponudu od oko 3000 bio&bio proizvoda iz asortimana hrane i pića, prirodnih dodataka prehrani, organske kozmetike te sredstava za čišćenje doma.

Čitajte zanimljive tekstove u rubrici bioBLOGija, eksperimentirajte sa zdravim i ukusnim receptima, pratite novosti na mjesečnim akcijskim sniženjima, saznajte sve o novim proizvodima na bio&bio policama...

Ako registrirate svoj profil na bio&bio web stranici, svaka će vaša kupovina biti zabilježena, što znači da će vam bodovi automatski biti pribrojani na bio&bio karticu kupca, a web shop kupcima koji realiziraju kupnju iznad 499,00 kn proizvode roba će biti dostavljena gratis.

Dizajn portala potpisuje Vladimir Končar iz zagrebačkog studija Revolucija. Studio Revolucija je kreativni studio za dizajn, izradu internetskih stranica i za stvaranje vizualno dojmljivih i tehnološki naprednih multimedijalnih rješenja.Projekt je osmislila i izradu vodila konzultantska tvrtka Respons Digitus, a programiranje i izvedbu dizajna studio Infomotor.

Poklanjamo sljedeće u tri poklon paketa, svaki paket sadrži:

-čokoladu Zotter Mitzi Blue Christmas Market

Zotter, austrijski brand poznatih organskih čokolada, u sebi krije prekrasnu priču o osobi koja strastveno voli čokoladu. Josef Zotter svoju je viziju pretvorio u uspješan posao, a prefine Zotter čokolade svoje su mjesto odnedavno pronašle i u bio&bio trgovinama. Čokolade zotter doista su posebne jer se ručno izrađuju u manufakturi isključivo od organskih i fair trade sastojaka. Njihova su posebnost originalne recepture i čokolada izrađena u više slojeva od kojih je svaki drugačijeg okusa. U bio&bio ponudi trenutno se nalazi 30 vrsta čokolada od kojih izdvajamo originalne okrugle Mitzi čokoladice, zatim neodoljive kombinacije manga i marakuje, marcipana i amaretta, čokoladnu pčelicu s medenim krispijima i goji bobice sa sezamom.

-Christmas Yogi čaj + šalica

Yogi tea zajednički je naziv za čajeve vrhunske organske kvalitete. S tradicijom duljom od 35 godina oni su mnogo više od jednostavnog napitka. Zapravo yogi tea oslikava svojevrstan način življenja. Bez obzira radi li se o napitku za uspješan početak dana, oporavak od fizičkih aktivnosti ili jednostavno potrebi za umirenjem bogata Yogi tea ponuda zadovoljit će sve potrebe i ukuse. Ljubitelje i dobre poznavatelje čajeva vjerojatno će oduševiti okusi ruže, slatkog chilija, mandarine ili đumbira i limuna. Žene će zasigurno brzo otkriti čajeve namijenjene baš njima; Ženski čaj, Žensku energiju ili Žensku ravnotežu. Yogi čaj Christmas Collection kojeg poklanjamo kombinacija je najpopularnijih Yogi okusa u kojima ćete uživati u hladnim zimskim večerima.
Odaberite neki od Yogi čajeva i uživajte svakoga dana u izvornim aromama najkvalitetnijih sastojaka iz organskog uzgoja.Yogi tea potražite na policama trgovina zdrave hrane i bio&bio trgovina.

-Urtekram dezodorans od nordijske breze

Urtekram roll-on kremasti dezodorans od nordijske breze
Šume nordijske breze poslužile su Urtekramu kao inspiracija pri kreiranju novog dezodoransa kremaste teksture i nježnog mirisa. Obogaćen je ekstraktom lišća breze koji koži pruža vlažnost, a njegov je miris prekrasna simfonija eteričnih ulja i prirodnih aroma. Ovaj dezodorans posjeduje certifikat organskog uzgoja te ne sadrži sintetske sastojke.
Dezodorans se može kupiti u bio&bio trgovinama.

-Dr.Hauschka mlijeko za tijelo od ruže

Harmonizirajuća moć ruže potpuno dolazi do izražaja u ovom bogatom preparatu. Ruža jača prirodnu zaštitnu funkciju kože. Dragocjeno Dr.Hauschka mlijeko za tijelo od ruže sadržava divlju ružu, eterično ulje od ruže i dragocjen ekstrakt od ružinih latica u bademovom ulju, što ga čini izrazito djelotvornim, intenzivnim preparatom za zaštitu i usklađivanje funkcija kože. Posebice jača prirodni zaštitni sloj osjetljive, suhe kože čineći ju glatkom i nježnom poput svile.
Hidratantno mlijeko za tijelo od ruže nanesite na kožu nakon sporta, saune, tuširanja ili kupke jer će obnoviti zaštitni sloj kože te pružiti ugodan, topao osjećaj.

Poklon pakete su osvojile:

Vinka Perković
Sonja Vuković
Miljenka Radić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.