ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Raskošna vila u vlasništvu velikog zavodnika

30.10.2012 u 10:51

Bionic
Reading

Frontmen benda Maroon 5, Adam Levine, nedavno je dublje posegnuo u džep te si priuštio novi dom. Za luksuznu i prostranu vilu smještenu na Beverly Hillsu izdvojio je vrtoglavih 4,38 milijuna dolara, odnosno oko 25,5 milijuna kuna

Predivna luksuzna vila smještena na obroncima prestižnog Beverly Hillsa okružena je zelenilom i besprijekorno uređenim vrtom. Klasično uređena vila prostire se na više od 607 četvornih metara te ima čak šest spavaćih soba i sedam kupaonica.

Originalna verzija kuće sagrađena je 1940. godine, a uz neke kasnije preinake dobila je današnji oblik. Iako je vrlo luksuzna, kuća odaje dojam pristupačnosti te domaće atmosfere. Kućom prevladavaju klasični i masivni komadi namještaja, poput kožne sjedeće garniture ili pak blagovaonskog stola i stolica.

Najviše pažnje svakako privlači spavaća soba koja obiluje staklenim površinama koje iza debelih mekih zastora pružaju predivan pogled na zelenilo, ali i na vrt koji okružuje kuću, a vila, naravno, kao i svako luksuzno zdanje na Beverly Hillsu, ima i bazen koji okružuju udobne ležaljke.