ZA PAMĆENJE

Podijelite s nama najljepše trenutke s vjenčanja

24.10.2012 u 10:04

Bionic
Reading

Fotografije s vašeg vjenčanja očekujemo na našem profilu na Twitteru i Facebooku da bismo ih potom mogli objaviti na tportalu

Podijelite sreću svog svadbenog dana sa svima! Kako? Iskoristite blagodati društvenih mreža i svoje najljepše fotografije s  vjenčanja objavite na svom profilu na Twitteru ili Facebooku te na Instagramu.

Ako ste korisnik Twittera, objavite fotografiju uz oznaku #vjencanjeTP, nakon čega ćemo fotografiju vašeg najsretnijeg dana objaviti u našoj fotogaleriji. Istu oznaku upotrijebite na fotoservisu Instagram. Korisnici Facebooka neka nam fotografije svog vjenčanja šalju preko naše fan stranice, pomoću poruka.

Svakako nam i kratko opišite kako je prošao jedan od najznačajnijih dana u vašem životu, a mi ćemo potom vaše fotografije objaviti na tportalu.

Vjenčanje je jedan od najznačajnijih dana u životu, koji se pamti do kraja života. Svečane toalete, mnoštvo prekrasnog cvijeća, dobro raspoloženi uzvanici, fina hrana, sjajna glazba, kolači za pamćenje i mladenci zaneseni svojom ljubavlju… A zašto te sretne trenutke ne podijeliti sa svima?