Obitelj i dom NAGRADNJAČA

Natura Croatica i Eko Vrelo vas daruju Lovella sokovima

  • Autor: tportal.hr
  • 26.10.2012 11:24:40
  • 22.10.2012 9:11:01

Povodom degustacije i promocije koja će se održati u trgovini Natura Croatica (Preradovićeva 8, Zagreb) u subotu 27. listopada, poklanjamo vam dva poklon paketa zdravih i prirodnih Lovella sokova. U jednom poklon paketu se nalaze sokovi jabuka/dunja i cikla, dok drugi paket sadrži višnju i ciklu u pakiranjima od 0,75L.

Eko Vrelo želi živjeti i raditi u skladu s prirodnim ciklusima, poštujući tradiciju naroda i kraja iz kojeg potiče i čiji je dio. Koristeći se novim saznanjima i tehnološkim mogućnostima u proizvodnji zdrave hrane, cilj im je doprinijeti zdravlju i sreći svakog pojedinog kupca i njegove obitelji. Kontinuiranim ulaganjem u istraživanje i razvoj proizvoda, obrazovanjem zaposlenika, kupaca i kooperanata, stvoriti ozračje za gospodarski i duhovni napredak te razvoj svijesti o proizvodnji zdrave hrane. Lovella sokovi temelje se na tradicionalnim recepturama, svježem voću i povrću iz domaćeg uzgoja s polja Slavonije i Baranje te modernoj tehnologiji koja omogućuje da Lovella proizvodi ostanu puni izvorne energije iz prirode. Lovella prirodni sok od cikle dobitnik je nagrade Superior Taste Award od International Taste &Quality Institute u Bruxellesu.

www.ekovrelo.hr

Natura Croatica otvorena je u siječnju 2005. godine i tada je bila jedina trgovina u Hrvatskoj koja se bavi maloprodajom i veleprodajom isključivo prirodnih hrvatskih proizvoda. Otvorena je s namjerom da se popularizira prirodni hrvatski proizvod i da mu se na tržištu osigura mjesto koje mu i pripada te da se prava hrvatska delicija ne ograniči na prodaju po sajmovima. Tako je potaknula i proizvođače da legaliziraju proizvodnju, ulože u dizajn svojih proizvoda i s ponosom ih predstave tržištu. Još uvijek u povojima tržište prirodnih hrvatskih proizvoda danas se napokon može nazvati tržištem. U trgovini Natura Croatica, u Preradovićevoj 8 u Zagrebu, možete pronaći više od tisuću autohtonih gastroenoloških suvenira iz svih krajeva Lijepe naše.

www.naturacroatica.com


Dobitnici će svoje poklon-pakete moći preuzeti u prodavaonici Natura Croatica u Preradovićevoj 8 u Zagrebu. Rok preuzimanja nagradnog paketa je četrnaest dana od završetka nagradne igre, uz predočenje osobne iskaznice.Poklon pakete su osvojili:

Alica Ćuzela (sokovi od jabuke/dunje i cikle)
Ksenija Svrtan (sokovi od višnje i cikle)


220144,219547,220423,220495
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više