DANI KUHINJA U ZAGREBU

Pogledajte kako izgleda kuhinja Brada Pitta

19.10.2012 u 16:15

Bionic
Reading

Otvoreni Dani kuhinja održavaju se Westgateu, a izložene su kolekcije renomiranih izlagača uz ekskluzivne eksponate te zabavni i popratni programi

Najveći interes posjetitelja pobudile su kuhinja Brada Pitta te kuhinja od milijun kuna, ali i delicije Šime Vučetića iz Falkensteiner Hotela & spa Iadera, člana hrvatske kulinarske reprezentacije koja je na kulinarskoj Olimpijadi u Essenu osvojila broncu.

Manifestacija Dani kuhinja je širom otvorila svoja vrata svim ljubiteljima kuhinja i pratećeg kuhinjskog pribora, čime je nastavljena tradicija predstavljanja svježih ideja i rješenja u uređenju kuhinjskog prostora. U WESTGATE Shopping City centru sve do nedjelje, 21. listopada, posjetitelje očekuje široka ponuda kuhinjskog namještaja, bijele tehnike, kućanskih aparata i posuđa te raznih zanimljivosti koje upotpunjuju svaki dom.

Dani kuhinja su i ove godine uspjeli okupiti renomirane tvrtke koje se bave projektiranjem, proizvodnjom i prodajom kuhinjske opreme u jedinstvenom lifestyle okruženju WESTGATE Shopping City centra. Tako sudjeluju: InArt, In Color, Whirlpool, Bosch, Lesnina, Möbelix, Svea, Javorović, Kovinoplastika, Henkel, Exspressa duo, Serena, Fruk namještaj, Dekris usluge, Conty Plus, Mercator, Egle te Prva stambena štedionica.

Kao posebnu zanimljivost ovogodišnjih Dana kuhinja izdvojeno je izlaganje kuhinje Brada Pitta. Kuhinju OLA20 tvrtke Snaidero, koju ju kupio poznati glumac Brad Pitt i smjestio je u svoj dom u Los Angelesu, na Danima kuhinja izlaže salon namještaja InArt. Cijena kuhinje bez aparata iznosi 40.000 kuna naviše, ovisno o dimenzijama i komponentama. Na Danima kuhinja svi posjetitelji mogu razgledati i kuhinju od vrtoglavih milijun kuna! Riječ je o hrvatskom proizvodu tvrtke Interijer Color iz Lekenika koji se sastoji od dva odvojiva dijela: prostora za pripremanje hrane i prostora za njezino posluživanje. Kuhinja je teška 3,5 tona i satkana je od najboljih materijala poput kamena, stakla i aluminija.

Na Danima kuhinja, uz slobodan ulaz posjetitelji su u prilici uživati u pregledu najmodernijeg kuhinjskog namještaja, bijele tehnike i ostalih dodataka za opremanje kuhinjskih interijera.