MODERNO I EFEKTNO

Može li vas ovaj stan osvojiti već na prvi pogled?

22.10.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Azijski dizajn interijera sve je popularniji, a obilježavaju ga suptilni i rafinirani detalji, stvarajući idealni prostor namijenjen onima koji priželjkuju mirnu oazu u centru užurbanog grada, a odličan primjer takvoga dizajna upravo je ovaj stan u Tajvanu

Smješten u užurbanom centru Tajvana, stan je vrlo moderno uređen, a kombinacija azijske i zapadnjačke kulture koje se preklapaju čini savršen spoj. Za cijeli izgled stana odgovoran je dizajnerski Fertility Studio, a cijeli prostor odlikuje zanimljiv koncept s fokusom na neutralne komade namještaja te meke i udobne tkanine.

Prostrani i svijetao dnevni boravak obojen je u različite nijanse smeđih tonova te namješten modernim komadima namještaja. Centralni dio zauzima udobna kutna garnitura s posebnim detaljem u vidu bijeloga čupavog tepiha koji cijeloj prostoriji daje posve novi izgled. No definitivno najveći ukras jest velika staklena stijena koja omogućuje veliku količinu svjetlosti te pruža pogled na grad.

Sav namještaj je vrlo moderan i jednostavan te ravnih linija, a poseban štih leži u detaljima koji se nalaze po cijelom stanu, poput lončanica, zanimljivih okvira za slike ili pak zelenih stolica. Jedan od najzanimljivijih detalja svakako je boja zidova, a isprepliće se zanimljiva siva, zatim zidovi obloženi drvetom te cigle obojane u bijelo. U stanu se nalazi i velik broj ogledala, koji su mu jedan od najvećih ukrasa, a na domišljate načine postavljeni su u gotovo svakoj prostoriji.