NAGRADNI NATJEČAJ

Emmezeta - hoću novi kauč!

16.11.2012 u 15:04

Bionic
Reading

Mir, prigušeno svjetlo, na TV ekranu vlada bradati Sulejman i sve je savršeno. U stvari gotovo savršeno, jer sjedeća garnitura, kauč ili fotelja na kojoj sjediš vidjela je i bolje dane! Fotkaj nam svoju sofu i napiši zašto baš ti trebaš dobiti poklon bon za kupnju nove sjedeće garniture, kauča, fotelje!

Ono što od vas očekujemo je da se registrirajte na stranici Emmezete, pošaljete fotografiju ili više njih (max. dvije) vaše fotelje, kauča, sjedeće garniture na kojima će biti vidljiv logo Emmezete te napišete kratko obrazloženje zašto želite novi kauč, ostavite svoju e-mail adresu te osobne podatke (ime i prezime, broj mobitela) i razoružajte nas vašom duhovitošću, kreativnošću i domišljatosti koju u vama budi želja za novim kaučem!

Važno, važno, važno: upotreba photoshopa ili bilo kojeg drugog programa za obradu fotografija nije dozvoljena!

Obavezno na fotografiji mora biti prisutna i Emmezeta: dajte mašti na volju, a možete koristiti katalog, vrećicu, neki naš oglas. No ako ih nemate neka vam to ne bude prepreka: dovoljno je na listu papira, napisati Emmezeta i neka se natpis obavezno nađe u kadru. Samo fotografije koje imaju zadane elemente: sjedeća garnitura, kauč, fotelja + Emmezeta + obrazloženje zašto želite novi kauč imaju šanse osvojiti nagrade.

Nemojte slikati tuđe kaučeve ili ih skidati s interneta, jer fair play je uvijek najbolji pristup.

Trajanje natječaja: od 19. listopada do 11. studenog.
Pobjednike ćemo objaviti 16. studenog.

I to je to! Fotić u ruke i pokažite nam vaš kauč koji uskoro leti kroz prozor!

Nagrade:

1. Poklon bon od 5000 kn za kupnju nove sjedeće garniture
2-3. Deka
4-5. Dva ukrasna jastuka Loneta
6-8. Dva ukrasna jastuka Vanda

Ukupna vrijednost nagrada je 5.979,88 kn.

I ne zaboravite, u Emmezeti vas čekaju niske cijene svaki dan!

Glavnu nagradu, poklon bon od 5000kn za kupnju sjedeće garniture, osvojio je korisnik pod nickom Zpopic, a njegovu fotku pogledajte ovdje

Dobitnici ostalih nagrada:

2-3. Atosuni (deka)
IVKA244i
4-5. Iva.r (dva ukrasna jastuka Loneta)
Pijanist
6-8. Borism (dva ukrasna jastuka Vanda)
Doppelganger
Ennie

Sve dobitnike molimo da se što prije jave na mail marketinga u vezi preuzimanja nagrade! Rok za preuzimanje nagrada je 30 dana.