tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+19
Pula
+19
Rijeka
+21
Zadar
+20
Split
+20
Dubrovnik
+20

IDEJE ZA UREĐENJE KUHINJE

Na 'Dane kuhinja' dolazi i kuhinja Brada Pitta

Pred nama su četiri revijalna dana s kolekcijama kuhinjskih interijera renomiranih izlagača, ekskluzivni eksponati, zabavni i popratni programi

Datum objave:
5.10.2012 12:16

Zadnja izmjena:
5.10.2012 12:42

Vezane teme

Dani kuhinja nastavljaju tradiciju predstavljanja najnovijih trendova u uređenju kuhinjskog prostora. U WESTGATE Shopping City centru, od četvrtka 18. listopada do nedjelje, 21. listopada sve zainteresirane posjetitelje očekuje široka ponuda kuhinjskog namještaja, bijele tehnike, malih kućanskih aparata i posuđa te raznih, zanimljivih sitnica koje upotpunjuju svaki dom.

Projekt Dani kuhinja održava se ove godine po drugi put sa željom da se na potpuno nov, jedinstven i interaktivan način javnosti predstave ideje o uređenju i opremanju kuhinje. Dani kuhinje su i ove godine uspjeli okupiti renomirane tvrtke koje se bave projektiranjem, proizvodnjom i prodajom kuhinjske opreme u jedinstvenom lifestyle okruženju WESTGATE Shopping City-a. Svoje sudjelovanje tako su, između ostalih, potvrdili: InArt, In Color, Whirpool, Bosch, Lesnina, Möbelix, Svea, Javorović, Kovinoplastika, Henkel, Barocco, Serena, Fruk namještaj, Dekris usluge, Conty Plus, Mercator, Egle te Prva stambena štedionica. Kao posebnu zanimljivost pripremili smo izlaganje kuhinje koja je oduševila i potaknula na kupovinu i svjetski poznatog glumca Brada Pitta, te kuhinju čiji eksponati vrijede čak milijun kuna.

Na Danima kuhinja, uz besplatan ulaz posjetitelji će biti u prilici uživati u pregledu najmodernijeg kuhinjskog namještaja, bijele tehnike i ostalih dodataka za opremanje kuhinjskih interijera. Svi posjetitelji moći će pronaći ideju za kuhinju iz snova, iskoristiti priliku za povoljniju kupnju, uživati u bogatom zabavnom programu uz darove sponzora događaja te kulinarske prezentacije i degustacije. Oni koji žele doznati kako urediti dom iz snova i pritom uštedjeti, dobit će odlične financijske savjete
našeg partnera, Prve stambene štedionice.

Svim posjetiteljima je osiguran slobodan ulaz u centar te parkiranje na parkiralištu WESTGATE Shopping City centra.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr