NAGRADNJAČA

Kazalište Trešnja ima povoljnije ulaznice subotom

02.10.2012 u 11:31

Bionic
Reading

Ovaj vikend mogli biste se odmoriti od početka školske godine u kazalištu Trešnja gdje vas čeka poznata priča o jednoj umišljenoj princezi i jednom malom žapcu koji ima veliku tajnu

Predstava 'Princeza i Žabac' nastala je prema poznatoj priči braće Grimm. Razmažena princeza izgubi svoju zlatnu loptu i samo joj ružna žaba može pomoći. Za uslugu da joj izroni loptu iz bunara, princeza obećava žabi prijateljstvo. No ona ne zna i ne razumije snagu obećanja, kao ni značaj pravog prijateljstva te misli samo na sebe.

Čim dobije loptu, zaboravlja na lakomislena obećanja dana žabi. Kad je otac primora da svoje obećanje izvrši, princeza shvaća dobrotu i velikodušnost svog novog prijatelja i prepoznaje u njemu unutarnju ljepotu. Stoga poljubi žabu pretvorivši je tako u lijepog princa.

Kako sve završava, morat ćete doći i provjeriti na daskama kazališta Trešnja, a mi vam dijelimo dvije ulaznice za predstavu u subotu, 6. listopada u 17 sati te dvije ulaznice za nedjelju, 7. listopada u 11 sati.

Kazalište Trešnja sve male ljubitelje prelijepih predstava razveselit će povoljnijim cijenama ulaznica subotom. Tako vas osim 'Princeze i žapca' iduću subotu, 13. listopada čeka priča 'Vis životinje', 20. listopada na rasporedu je 'Ne, prijatelj', a posljednje subote u mjesecu, 27. listopada dođite vidjeti Regočeve pustolovine.

Ulaznice možete rezervirati i kupiti već sada za cijeli mjesec listopad.

Dvije ulaznice za predstavu 6. listopada je osvojila Lucija Klemenčić

Dvije ulaznice za predstavu 7. listopada je osvojila Anela Lazić.