UGOVOR IZ PAKLA

Šokantni zahtjevi bogataša u predbračnim ugovorima

27.09.2012 u 08:46

Bionic
Reading

Uvjetovani pobačaji u slučaju trudnoće, kao i četiri domaća kuhana jela na tjedan neki su od uvjeta da biste se udale za neke od najbogatijih muškaraca New Yorka

Bogati muškarci iz New Yorka smislili su način kako stati na kraj sponzorušama koje misle da, ako se bogato udaju, više ne moraju ispunjavati želje svom suprugu. Domišljati lovatori skupili su na hrpu najbolje odvjetnike te zapisali svoje želje među kojima stoji i ona da se ne svira klavir ukoliko je suprug doma, koliki su novčani bonusi ako je drugi uhvaćen u varanju, pa i sporazum o prekidu trudnoće.

'Oni pokušavaju ispuniti sve svoje hirove', rekao je odvjetnik Robert Nachshin za The New York Post.

Jedan je par čak dogovorio novčani bonos ukoliko se jedan od partnera previše udeblja. Taj koji više ne pazi na svoje tijelo, drugom mora platiti do 10 tisuća dolara. Suprug je čak pristao isplatiti ženi isti iznos ako mu struk premaši dogovoreni obujam.

Jedan suprug je odredio da mora imati četiri puta tjedno svježe pripremljen ručak ili gospođa gubi pravo na džeparac, drugi je pak uredio da žena ne smije rezati svoju kosu, a treći je naredio da mu žena mora ići na pobačaj ukoliko je trudna jer on više ne želi imati djecu.

Vjerojatno jedan od čudnijih klauzula je i zabrana ženi da razgovara sa starim poznanikom na cesti ili u restoranu.

Gotovo svi ugovor imaju klauzulu o kaznama za varanje, a mnogi muškarci priznaju da su onda kada su planirali vjenčanje, planirali i razvod.