Obitelj i dom ONLINE KUPOVINA

Dok Vi uživate u slobodnom vremenu, mi kupujemo za Vas!

  • Autor: tportal.hr
  • 25.9.2012 10:57:14
  • 25.9.2012 10:44:16

Svjesni ste prednosti kupnje u Konzum Internet prodavaonici, ali Vas zanima što slijedi nakon što ste odabrali željene proizvode i dovršili online kupnju?

Prije dostave do Vaših vrata svaki proizvod s Vaše narudžbe pažljivo biraju iskusni i educirani slagači u Konzumu. Namirnice se slažu s posebnom pažnjom pri čemu se odvajaju prehrambeni i neprehrambeni artikli, smrznuta i svježa hrana, a sve s ciljem pružanja vrhunske usluge našim kupcima. Narudžbe se slažu na sam dan dostave kako bismo Vam osigurali maksimalnu svježinu naručenih proizvoda.

online.konzum.hr

Ukoliko želite da Vaši odabrani proizvodi bude pripremljeni na određeni način ili imate kakvu drugu napomenu za naše zaposlenike, svakako istaknite svoj zahtjev (npr. tanko narezan sir, zvoniti na prezime Horvat.. i sl.) u „Napomenu za komisionare/dostavljače“.

Dostavna vozila Konzum Internet prodavaonice osiguravaju izvrsne uvjete prijevoza robe jer sadrže različito klimatizirane odjeljke, kako bi naručeni artikli stigli u istom stanju i uvjetima u kojima se drže unutar prodajnog prostora, a naši dostavljači dostavit će naručene proizvode direktno u Vaš dom.

Veselimo se dostavi i do Vaših vrata!
Tim Konzum Internet prodaje

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više