MASTERCARD KARTICE ZAGREBAČKE BANKE

Vode Vas i Vašu obitelj u Disneyland® Paris!

17.09.2012 u 13:41

Bionic
Reading

Ako želite svom klincu priuštiti putovanje iz snova ili možda razveseliti klinca u sebi, onda je Disneyland® Paris idealan odabir. Još je idealnije ukoliko putovanje u europsku prijestolnicu dobre zabave dobijete na dar, a za to će se pobrinuti MasterCard Zagrebačke banke

Recept je jednostavan: plaćajte svakodnevno svojim MasterCard karticama Zagrebačke banke, u Hrvatskoj, u inozemstvu i na internetu, kupujte na rate bez kamata i naknada i priuštite si više.

Pruža Vam se jedinstvena prilika da osvojite putovanje iz snova, obiteljski izlet u Disneyland® Pariz koji je proglašen europskom turističkom destinacijom broj jedan. Oživljeni bajkoviti svjetovi, poznati likovi iz crtića i adrenalinski provod garantiraju vam nezaboravno iskustvo koje će se vašim klincima, ali i vama, zauvijek urezati u sjećanje.

Unutar parka Disneyland® koji je samo 40-ak minuta vožnje gradskim vlakom udaljen od centra Pariza, nalazi se pet tematskih parkova. Američka glavna ulica, Main Street, je autentičan mali američki gradić sa šarmantnim viktorijanskim kućama s početka prošlog stoljeća. U Fantasylandu ćete uploviti u svijet bajki koji je inspirirao najpoznatije Disneyjeve filmove.

U Frontierlandu doživjet ćete avanturistički Divlji zapad dok Adventureland pruža zabavu za sve uzraste, istraživanje tajnih špilja u društvu Pirata s Kariba i Indiane Jonesa. Discoveryland pak nudi ludo putovanje kroz prostor i vrijeme čiji najbolji dio Space Mountain: Mission 2 jednostavno ne smijete propustiti.

A kako do obiteljskog putovanja iz snova? Već za kupovinu od 100 kuna pošaljite SMS poruku na broj 60050 i sudjelujte u nagradnoj igri do 20. listopada 2012. Dalje će sve ići automatski – sustav će bilježiti sve Vaše daljnje transakcije u iznosu većem od 100 kuna po Vašim MasterCard karticama Zagrebačke banke, a Vi ste korak bliže nezaboravnom provodu u parku DisneylandR®Paris. I to ne bilo kada, već u najčarobnijem mogućem periodu - tijekom božićnih blagdana. Ne propustite priliku da doživite čaroliju iz snova!

SMS poruka treba sadržavati Vaše ime i prezime, datum i godinu rođenja, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Primjer poruke: Ana Jurić, 02.06.1978., Palmotićeva 13, 10000 Zagreb.

Objava dobitnika je 5. studenoga 2012. na www.zaba.hr, a putovanje u DisneylandR Pariz od 23. do 25. studenoga 2012.
Što god kupovali, oslonite se na svoje MasterCard kartice Zagrebačke banke – go!card, Individualnu Standardnu, Zlatnu ili Platinum.

Ispunite želje, jer čarolije postoje!