Obitelj i dom MAŠTA MOŽE SVAŠTA

Iz ove kuće ne biste poželjeli izići van

  • Autor: tportal.hr
  • 7.9.2012 9:04:03
  • 7.9.2012 7:13:00

Kuća je okružena uglavnom zelenilom pa ne čudi što se pazilo da prozori budu što veći kako bi se pružao neometan pogled na oku ugodnu prirodu

Kada biste dobili na dar malu drvenu kuću na željeznici, što biste s njom napravili? Ako imate mašte, mogli biste napraviti čuda što se vidi na primjeru ove kuće smještene u Nizozemskoj u blizini željeznice. Iako bi se na prvi pogled moglo pomisliti da takva lokacija nema potencijala, čini se da je lijepo uređenje moguće bilo gdje, samo ako imate mašte, ali i vještine.


Kuća je okružena uglavnom zelenilom pa ne čudi što se pazilo da prozori budu što veći kako bi se pružao neometan pogled na oku ugodnu prirodu. Namjeran sklad s okruženjem vidljiv je i u unutarnjem uređenju. Prirodne boje, tepisi od životinjske kože, cvijeće i rasvjeta savršeno su usklađeni s eksterijerom.

Kuću ne možemo nazvati veličanstvenom niti je u bilo kojemu trenutku to bila njezina namjera. Riječ je o prostoru iz kojega je izvučeno najviše što se moglo, a rezultat je nesumnjivo udoban i topao dom.


210455 ,210431,210607 ,210421
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više