Obitelj i dom ARENA CENTAR

Pridružite se akciji o zaustavljanju nasilja na društvenim mrežama

  • Autor: tportal.hr
  • 5.9.2012 14:57:35
  • 5.9.2012 13:10:31

Medijska kampanja Zaustavimo nasilje na društvenim mrežama! mladih iz udruge Medijska tvornica doživjet će svoj vrhunac velikim događanjem u Arena centru pod nazivom 'Prijateljstvo je najbolji put'

Početak rujna uvijek je u znaku povratka u grad, novih početaka, a posebice je u znaku djece i mladih koji se vraćaju na školske hodnike kojima kolaju nove informacije. Upravo iz tog razloga Arena centar je odlučio podržati akciju prevencije i borbe protiv cyber-bullyinga te kroz igru znanja i mnoštvo nagrada potaknuti mlade na učenje i solidarnost.

'Prijateljstvo je pravi put' je edukativno-interaktivno događanje koje će se održati u subotu 8. rujna od 15 do 19 sati u Arena centru, a u kvizu znanja natjecatelji će odmjeriti snage u znanju o nasilju upravo na društvenim mrežama te načinima prevencije. Nagradni kviz odvijat će se na osam punktova u Arena centru, i na sljedećim lokacijama: Profil, Blitz Cinestar, Skybowling, McDonald's, Iskon Internet, Mikronis HP store i Istyle, koji će osigurati niz iznenađenja i nagrada za mlade natjecatelje.

207052,204929,199612,199591

Svaki punkt nosit će jedno slovo riječi PRIJATELJSTVO, a moderator kviza bit će Ida Prester, koja će iskoristiti tu priliku da ukaže mladima na važnost nenasilne komunikacije i ophođenja u društvu. Mnoštvo poznatih osoba sjest će u klupe i pogledati kratke spotove koji se bave tematikom nasilja na društvenim mrežama, a potaknut će se i otvorena diskusija o toj temi među posjetiteljima centra. Uz nagradni kviz znanja i projekciju spotova, posjetitelje očekuje play corner na trgu Dalmacija, na kojem će se djeca i mladi imati prilike okušati u stolnom tenisu, što će osigurati Iskon Internet, te ostalim zabavnim sadržajima.

Roditelji će u Metropolitan baru pak imati priliku razgovarati sa stručnjacima iz područja psihologije koji će ih besplatno savjetovati o načinima otkrivanja zlostavljanja djeteta, načinima prevencije te zaštite djeteta na internetu uz kavicu po povoljnijim cijenama - samo sedam kuna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više