OTMJEN, ALI UDOBAN

Jeste li vidjeli bolje uređeni stan od ovog?

28.08.2012 u 07:53

Bionic
Reading

Pažljivo odabrana paleta boja i tekstura, nimalo slučajni detalji te materijali povezani u jednu cjelinu – sve to pokazuje da je riječ o uistinu nesvakidašnjem prostoru

Stan smješten u predgrađu Madrida oduzima dah već na prvi pogled. Upravo tako izgleda savršen sklad u unutarnjem dizajnu prostora. Pažljivo odabrana paleta boja i tekstura, nimalo slučajni detalji te materijali povezani u jednu cjelinu – sve to pokazuje da je riječ o uistinu nesvakidašnjem prostoru.


Stanom dominira dnevni boravak. Kao centralnom mjestu posvećeno mu je puno pozornosti, pa ne čudi što je uređen gotovo savršeno. Zaigranost boja je vidljiva, ali granica dobrog ukusa nije pređena, što cijelom prostoru daje notu šarma i iznimne udobnosti.

Takva skladna priča nastavlja se i u ostalim prostorijama. Izbor slika i detalja prostoru daju vidljivu otmjenost koja ipak nije snažno izražena, pa se ne gubi dojam topline i atmosfere doma. Ako trebate dobru inspiraciju, onda vam predlažemo da uživate u pogledu na našu fotogaleriju madridskoga stana.