tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+21
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+18
Split
+21
Dubrovnik
+18

PROZRAČNO I UGODNO

U ovoj kući pravi je užitak živjeti

Iako je riječ o nesvakidašnjem arhitektonskom odabiru u pogledu izgleda kuće, ipak je oblik savršeno pogođen i sjajno se stapa s okolinom

Datum objave:
23.8.2012 8:00

Zadnja izmjena:
23.8.2012 9:13

Od vanjskog izgleda kuće i okućnice pa do unutrašnjosti – baš sve je savršeno uravnoteženo te ne treba čuditi kada se kaže da je riječ o prostoru koji pruža istinski užitak življenja. Lijepa i prostrana kuća smještena je u Brazilu. Ono što prvo upada u oči jest njezin oblik.


Iako je riječ o nesvakidašnjem arhitektonskom odabiru u pogledu izgleda kuće, ipak je oblik savršeno pogođen i sjajno se stapa s okolinom. Boje vanjske fasade svojevrsna su najava onoga što vas čeka u unutarnjem prostoru.

Sklad, prozračnost, ugodne boje i lijepa rasvjeta ono su što karakterizira unutrašnjost. Vidljivo je da je svrha kuće užitak življenja. Iako bi svaki dom trebao izgledati otprilike tako, ne polazi baš svakome za rukom da prostor uistinu pretvori u mjesto gdje je užitak živjeti.


209659,209522 ,209294,208736

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr