DOM IZ SNOVA

Luksuzni i prostrani stan oskarovke Kate Winslet

21.08.2012 u 09:27

Bionic
Reading

Engleska glumica i oskarovka Kate Winslet u vrijeme bračne sreće s američkim filmskim redateljem Samom Mendesom uživala je u luksuznom penthouseu u predgrađu Chelsea. No otkako su se 2010. godine rastali, ovaj predivni stan zjapi prazan, a svatko tko mjesečno ima 30 tisuća dolara viška za stanarinu može postati njegovim novim stanarom

Smješten u predgrađu Chelsea nekadašnji dom Kate Winslet i njezinog bivšeg supruga Sama Mendesa ima nešto više od 300 četvornih metara te se proteže na dvije etaže. Stan krasi i predivna i prostrana terasa od gotovo 150 četvornih metara.

Nekadašnji bračni par stan je kupio 2004. u vrijeme bračne sreće te za njega izdvojio 4,9 milijuna dolara, odnosno oko 30 milijuna kuna. Stan koji krase predivni veliki prozori visoki gotovo četiri metra koji zauzimaju cijeli jedan kut te se nalazi u zgradi s još tri stana, sada se iznajmljuje za 30 tisuća dolara mjesečne stanarine što je nešto više od 180 tisuća kuna.

Prostrani stan predstavlja obiteljski dom te ima četiri spavaće sobe, tri velike i jednu malu kupaonicu, veliki dnevni boravak sa starinskim kaminom, a u gotovo cijelom stanu prevladava open-space. Pogled s terase oduzima dah.