tportal.hr

Zagreb
+10
Osijek
+10
Pula
+15
Rijeka
-
Zadar
+11
Split
+15
Dubrovnik
+18

KUĆA IZ SNOVA

Iz ovakvog doma nikad ne biste poželjeli izaći van

Novosagrađena vila u Brazilu sigurno usrećuje svoje vlasnike jer uz plažu i zelenilo ima lijep raspored i mnoge pogodnosti poput bazena

Datum objave:
20.8.2012 8:00

Zadnja izmjena:
20.8.2012 8:25

Kreativni tim Andrade završio je uređenje kuće u Brazilu imena Chapéu de Sol. Moderna vila ima pet soba, a nalazi se u mjestu Ubatuba.

Dizajneri su kuću izvrsno uklopili u zelenilo koje je okružuje, a uz pomoć elektronskog podizanja i spuštanja prozora vlasnici u tren oka mogu biti okruženi lijepom prirodom. Podizanjem prozora stvara se prostor koji djeluje poput balkona.

Još jedna zanimljiva značajka ove kuće jest velika galerija, odnosno prostor za različite događaje, a inače povezuje sve ostale prostore u kući. Svi interijeri postavljeni su okomito na plažu i galeriju.

Otvoreni dnevni prostor i blagovaonic imaju nekoliko sjedećih kutaka koje vlasnici biraju prema raspoloženju i potrebi.

Zgodan detalj je i TV-salon, zamišljen kao staklena kutija koja može biti potpuno zamračena i stvoriti dojam kućnog kina. Noću taj isti prostor djeluje kao da je dio vrta, a lijepo se uklapa uz vanjski bazen.

209522,209294,208736,208755

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr