NAJČEŠĆE POGREŠKE

Što žene ne podnose na muškarcima

17.08.2012 u 10:17

Bionic
Reading

Sve donedavno odijevao se dobro, no od svoje 37. godine odijeva traperice i odgovarajući jeans prsluk, šeće plažom u malim gaćicama Speedo, nosi hlače visokog struka, sandale s čarapama ili pak misli da je još uvijek mlad i voli veste s kapuljačom i majice s ludim natpisima. Evo što još žene izluđuje u stilskim izborima muškaraca koji koračaju prema sredovječnim godinama

Na užas svojih supruga i djevojaka, mnogi muškarci prolaze kroz tu fazu. Iako su u mlađim godinama bili modno svjesni, polako s godinama zamjenjuju to uniformom vrećastih majica i dotrajalih traperica.

Nova je anketa utvrdila da je dobna granica u kojoj se muškarci prestanu brinuti o svom izgledu 37. godina. U pokušaju da uspore stilsku propast svojih muškaraca, gotovo dvije trećine žena priznalo je da sprečavaju svog partnera da kupuje određene komade, dok ih 37 posto kupuje svu odjeću za svoje partnere.

Gotovo petina ispitanih žena istaknula je kako ih je vrećasti traper njihovih supruga prisilio da krenu u akciju, a najgorim prijestupom smatraju kombinaciju traperica i jeans prsluka ili jakne. Za 16 posto žena staromodno, isprano i preširoko donje rublje njihovih supruga detalj je koji ih najviše iritira, a mnogima su mrske i gaće Speedo te cvjetne košulje, pokazuju rezultati ankete online trgovine Isme.com.

Iako bi mnoge žene željele da njihovi partneri izgledaju moderno, žene su također zainteresirane da se muškarci odijevaju prema svojoj dobi. Čak sedam posto žena reklo je da je stavilo veto na majice s kapuljačom te odjeću koja je primjerenija članovima boy benda. Žene starije od 50 godina najradije bi da njihovi muškarci kopiraju stilove Georgea Clooneyja i Hugha Granta, ali misle da se zapravo odijevaju kao voditelj 'Top Geara' Jeremy Clarkson, princ Charles i Alan Titchmarsh.

Anketirane žene misle da bi četvrtina muškaraca najradije izbjegla kupovinu odjeće, a od onih koji ipak ulaze u trgovine, 26 posto će kupiti novu odjeću tek kad iznose staru, a 24 posto će odabrati isključivo najjeftiniji komad odjeće, piše Daily Mail.

Evo, popisa muških stilskih odluka koje užasavaju njihove žene:
• preširoke traperice, visoki struk, kratke nogavice ispod kojih se vidi gležanj te, najgore od svega, traperice i traper prsluk
• hlače koje su staromodne ili premale
• skandalozno male kupaće gaćice
• kombinacije suhoparnih nijansi smeđe i bež
• pretjerano mladenačke majice i trenirke
• staromodne ili košulje jakih uzoraka.