MJESTO RASKOŠNIH ZABAVA

Zavirite u stan u kojem je živio Frank Sinatra

06.08.2012 u 09:07

Bionic
Reading

Penthouse Franka Sinatre je nešto drugačiji nego što je izgledao dok je legendarni glumac i pjevač živio u njemu

Raskošni penthouse Franka Sinatre svojedobno je bio mjesto velikih zabava koje su posjećivali najpoznatiji ljudi na svijetu, poput

Marilyn Monroe, Johna F. Kennedyja i Andyja Warhola. Danas se taj njujorški penthouse koji broji više od 3000 četvornih metara prodaje za 7,7 milijuna dolara.


Penthouse Franka Sinatre je nešto drugačiji nego što je izgledao dok je legendarni glumac i pjevač živio u njemu. 'Stan je malo preuređen i moderniziran, ali je još uvijek idealan za osobu koja ima razigranu osobnost poput Franka Sinatre. Dakle, idealan je za one koji vole pripremati zabave, uživati u društvu i priređivati večere', rekao je New York Postu broker iz agencije koja je zadužena za prodaju stana.

Nakon što se razveo od svoje druge supruge Ave Gardner 1957. godine Sinatra se počastio penthouseom koji je potom preuredio. Stan broji četiri spavaće sobe i šest kupaonica, a prostire se na dva kata stambene zgrade.

Penthouse i danas izgleda iznimno dobro, a tomu zasigurno pridonose veliki prozori koji mu daju obilje prirodne svjetlosti. Zbog svega navedenog nema sumnje da će njujorški penthouse vrlo brzo naći svog novog vlasnika iako mu je cijena vrtoglavo visoka.