tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+19
Pula
+22
Rijeka
+24
Zadar
+22
Split
+22
Dubrovnik
+21

NAGRADNJAČA

Dove vas nagrađuje

Dove i tportal.hr poklanjaju svojim čitateljicama dva Dove poklon paketa i haljinu poznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović!

Datum objave:
6.8.2012 8:16

Zadnja izmjena:
10.8.2012 8:23

Vezane teme

dove Stvarna ljepota je ono čime zračimo kada postoji harmonija između vanjske i unutarnje ljepote. Kako bi to dokazao, Dove je pokrenuo program ljepote '5 koraka njege' pomoću kojih nastoji svakoj ženi pokazati kako na vrlo jednostavan način može zračiti ljepotom, a time i samopouzdanjem. Dove predstavlja svakodnevnu njegu i brigu o sebi kao temelj otkrivanja vlastite ljepote i osobnosti.

Kako su se moda i ljepota oduvijek nadopunjavale, Dove je i ovaj put nastavio u istom duhu te je uz suradnju s poznatom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović predstavljena multifunkcionalna haljina nastala kao ideja koja simbolizira Dove program o njezi kože u 5 koraka upravo kroz 5 načina kombiniranja same haljine.

dove Priključite se programu Dove '5 koraka njege', istaknite svoju ljepotu pomoću Dove proizvoda i otkrijte na kojih 5 načina možete pokazati svoju kožu.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu www.facebook.com/dove i saznajte sve o tome kako uz Dove i haljinu by Aleksandra Dojčinović pokazati najljepšu kožu ovoga ljeta.


Haljinu je osvojila Vinka Horvat.

Dove pakete su osvojile:

Veronika Marić
Suzana Hrvatin


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.


207111,203939,207262,206516

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr