Obitelj i dom POZITIVNE VIBRACIJE

Postoji li kuća udobnija od ove?

  • Autor: tportal.hr
  • 5.8.2012 8:16:42
  • 5.8.2012 8:00:00

Na 1.220 četvornih metara, kako opisuje sam dizajner, prostiru se čiste pozitivne vibracije, što zorno pokazuje da je glavni imperativ bila udobnost

Iako vanjski izgled kuće u Hong Kongu izgleda sasvim prosječno, unutrašnjost ipak skriva pravo blago. Ako postoji dom koji uređen tako da prvenstveno zadovolji kriterij udobnosti, onda je to bez sumnje ova kuća čiji dizajn potpisuje Geoff Tsui.


Na 1.220 četvornih metara, kako opisuje sam dizajner, prostiru se čiste pozitivne vibracije. Nisu uopće potrebni ezoterični termini kako bi se vidjelo da dizajner zna o čemu govori. Dovoljno je pogledati fotografije i sve će vam biti jasno. Sve u kući namijenjeno je funkcionalnosti, ali i udobnosti te jedno nipošto ne isključuje drugo.

Otvorenost prostora postignuta je velikim prozorima i svijetlim bojama na zidovima. Meke linije namještaja u kombinaciji s detaljima prava su oaza udobnosti za sve one koji cijene privatnost svog doma. Primjerice, obilje jastučića na sofama u dnevnom boravku najbolji su sinonim za sve ono što dom u Hong Kongu predstavlja.


203374,202609,201752 ,201565
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više