NAGRADNJAČA

Zdrava koža uz Neutrogenu - dobitnici

02.08.2012 u 09:21

Bionic
Reading

Ljeto je u jeku, sunčanje na plaži svakodnevnica, a fotografije pune naše virtualne albume. Obasjani sunčanim zrakama ipak moramo paziti na našu kožu koja žudi za hidratacijom. Posljedice izlaganja moru i suncu, uz dodatak neprospavanih noći uspješno neutralizira Neutrogena® Visibly Clear® Ružičasti grejp hidratantna krema koja svojim mirisnim notama i regenerirajućim svojstvima zadržava nježnost i zdrav izgled vaše kože.

Neutrogena je pronašla način kako zadržati svježinu tijekom cijele godine, što najbolje možemo osjetiti u ljetnim mjesecima kada u simbiozi kupanja, sunčanja i tulumarenja naša koža najviše trpi. Laboratorij Neutorgene je lansirao cijelu liniju koja će nam omogućiti svjež izgled lica tijekom cijele godine uz Neutrogena® Visibly Clear® Ružičasti grejp gel za umivanje lica, Ružičasti grejp dnevni piling gel za lice i Ružičasti grejp kremasti gel za umivanje lica te kraljicu kozmetike – hidratantnu kremu Neutrogena® Visibly Clear® Ružičasti grejp.

Mnogi su u zabludi kako im kombinacija sunca i mora smanjuje mitesere i prištiće, no istina je da ih ona na kratko vrijeme primiri nakon čega se pojavljuju u još intenzivnijem obliku. Kako bismo preventivno djelovali na neprijatelje čiste kože, Neutrogena je cijelu liniju pod nazivom Ružičasti grejp posvetila osnovnim potrebama kože za hidratacijom, mirisom i učinkovitost protiv nečistoća na koži. Jedna od bitnih karakteristika je MicroClear™ tehnologija koja pruža brzo i učinkovito rješenje jer uključuje sastojke koji uklanjaju suvišne masnoće s površine kože kako bi salicilna kiselina mogla pomoći u uklanjanju prištića i drugih nesavršenosti na koži.

Neutrogena Ružičasti grejp svojim mirisom osvježava ljetne dane, a snaga tog mirisa još dugo će podsjećati na nezaboravno toplo ljeto.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio tri poklon paketa Neutrogena proizvoda iz linije Ružičasti grejp.

Nagradu su osvojile:

Jasmina Pranjić
Vedrana Kovačević
Ivana Garić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.